Memoriał Kuliga i Bublewicza w Wieliczce.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
no i wszystko wiadomo:

>>> KLIK <<<

Ale czemu klatki ja nie mam. Cholera.

Cytat:
2007-01-19 17:01:04, piechu pisze:
Ale czemu klatki ja nie mam. Cholera.

skombinuj parę rurek pcv dla ściemy i będzie

a nie wiadomo czy klatka musi być wg załącznika J ??

niestety wg wstępnych informacji będą wymagane licencje...

co pogieło ich ?? a tak sie cieszyłem przyjedzie 5 osób na krzyż

zasugerowałem żeby dopuszczać także zawodników którzy ukończyli np. min. 6 kjsów (a nie odbierają licencji) i tym samym przecież praktycznie nie różnią się od tych którzy mają licencję...zobaczymy co z tego wyjdzie...

Kurcze najlepiej jakby zrobili dwu czesciowy memorial. Naprzyklad dla zawodnikow z licencjami i sprzetem PPZMotowym przejazd w miescie a dla wszystkich plac. No ale pewnie nikt na to nie wpadnie. Ja mam klatke i wszystko z utracona homologacja no i brak licencji... wiec pewnie nie wystartuje... a wazon z zeszlego roku tak ladnie wyglada.

Cytat:
2007-01-25 19:55:19, Konrad_P pisze:
zasugerowałem żeby dopuszczać także zawodników którzy ukończyli np. min. 6 kjsów (a nie odbierają licencji) i tym samym przecież praktycznie nie różnią się od tych którzy mają licencję...zobaczymy co z tego wyjdzie...

Konrad lobbuj tam żeby przeszło takie rozwiązanie. Inna sprawa to wyposażenie autka - klatka wystarczy czy ma być cała reszta włącznie z systemem gaśniczym?

Cytat:
2007-01-25 19:55:19, Konrad_P pisze:

ja np nie robie licencji bo nie stać mnie na starty w PPZM , mam za sobą z 15 superspintów i ze 2 razy róznego rodzaju kreciolków , kjsy przejechalem tylko 2 bo nie lubie pachołkolandi i teraz sie zastanawiam czy tak bardzo sie róznie od zawodników majacych licencje? każdy wie ze nie trzeba umiec jezdzic zeby zdobyc R2 , pozdrawiam

jak dla mnie bomba, co do zaostrzonych przepisów to powiem tylko tyle, żejeze,li trasa będzie szybka i trudna to klatka jak najbardziej wskazana, a jezeli jazda do okoła pachołków to czy jest sens posiadania klatki??

Z tego co wiem to trasa ma byc po ulicach wieliczki wiec pacholkow nie uswiadczycie. Trasa bedzie szybka, z duza iloscia podbic i nierownosci wiec klatka jest obowiazkowa. Co do reszty to nie mam pojecia. Trzeba jeszcze wiedziec czy faktycznie na 100% memorial sie odbedzie.

Styczoo to nie o to chodzi ze nikt nie pomysli tylko chodzi o to ze memorial ulicami wieliczki to juz nie krecenie na placu wokol pacholkow ale prawdziwy rajd, a co za tym idzie trzeba DUZO rak do pracy aby zrobic to wszystko tak jak trzeba. Nie ma mozliwosci zrobienia dwoch imprez jednego dnia bo braknie ludzi.

Popatrzcie na to wszystko oczami organizatora. A to czy bedzie dopuszczony zawodnik z licencja czy bez to dowiemy sie jezeli pojawi sie oficjalne info o imprezie. Na razie nie ma co dywagowac i napieprzac na wszystkich ze sa popieprzeni bo robia tak a nie inaczej. Chcialem zauwazyc ze o imprezie na razie nic nie wiadomo wiec troche dziwne sa takie wypowiedzi.

[ wiadomość edytowana przez: Michal205 dnia 2007-01-28 14:30:28 ]

Zgodze sie ze bezpieczeństwo jest na pierwszym miejcu, jeśli trasa bedzie szybka to głosuje za tym aby dopuszczac samochody z klatką, kubłami i szelkami, obawiam sie ze jesli zrobicie impreze dla zawodników posiadających licencje to moze sie okazac że bedzie za mało chetnych

Jutro ma być spotkanie organizacyjne i powinno być wiadomo więcej na temat nurtujacych nas kwestii - postaram się podpytać jutro A. Borowiczkę i dam znać...

Ilość startujacych ograniczona do 30 i zawodnicy tylko z licencją gdyż są ubezpieczeni...

czyli dupa totalna, szkoda, przypuszczam że frekwencja może być nie za ciekawa bo pewnie przyładują też odpowiednim wpisowym..

Wielka szkoda , że odcinają możliwość startowania "amatorom" na pewno nie będzie wiele załóg, bo nie oszukujmy się 90% imprez tego typu obsadzają kierowcy bez licencji...

Póki co czekam na oficjalne info i idę szykować serwis dla Braciaka na MAgurski. Pozdro.

Ja chyba wystartuje i szukam pilota z licencja.. ktos moze chetny?

A mówiliście że będzie lipna lista startowa,a tu paka jak na mistrzostwach polski. No no AK krakowski się postarał.

Cytat:
2007-02-15 19:53:13, piechu pisze:
A mówiliście że będzie lipna lista startowa,a tu paka jak na mistrzostwach polski. No no AK krakowski się postarał.

fakt, mnie doszły przedtem pogłoski ze wpisowe ma być duże, a tu proszę niespodzianka, tylko stówka, na pewno to zachęca, szkoda tylko ze trzeba mieć tą licencję a mnie się nie spieszy na razie z odbiorem...