MotoNews.pl

Wisła Krakow - Legia Warszawa

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Ogladaliscie mecz?? Znowu legia sie odgrazala i nic nie wywalczyla. Jednostronne widowisko na korzysc Wisly.

Ja nie ogladałam.. czyli Legia poległa.??.. oj to niektorzy beda niepocieszeni....

No bidny Thaniel. Ale za to jam jest zdowolony

Własnie przeczytałam wynik... 2:0.

no fakt, zapomnialem napisac

To z tej radości chyba.

chyba tak

Ja tez sie ciesze dlaczego ??

Bo moze ITI zrozumie ze pan Zygo sie nie nadaje do tej roboty a brak trenera to jest zenada ....

Gratulacje dla Wisły

pozdr

Zero zaskoczenia jak dla mnie.....

Quattro zaskoczenie jest co tak malo Wisła nie w formie czy jak

Wiem ze sie barw nie zmienia ale coraz bardziej mnie wkurza legia (a wlasciwie jej zarzad) jeszcze ciut niech przegna i bede kibicowal czarnym koszula ... w sumie nawet to praktycznie bo mam na stadion piechota 3 minuty

Tak wiec ostrzegam ITI Waltera i Zygo ... nie wkurzajcie mnie bo stracicie kibica

Tak na prawde to zal mi kilku pilkarzy z Legi, którzy sa swietni a brak im tylko ogrania sie. Skoro tak zwanemu pierwszemu skladowi nie idzie to ja bym postawil na mlodych:

Mysle tu o :

Maciek Korzym - nadzieja polskiej pilki baaardzo utaletowany S AM C, juz glasgow rangers go chce

Marcin Smoliński - swietny AM (CL) pokazal w meczu z austryjakami ze ma potencial

Anatolij Doros - mlody dobrze zapowiadajacy sie FC

Jakub Rzezniczak - juz niezly DC tylko nie ograny

Eddie Stanford - niesamowicie ambitny i waleczny typ, moze grac D DM M CL

pozdr

No ja czarnym koszulom kibicuję ale nie chciałem się przyznawać co by cię nie wkurzać

I nie potrzebnie bo ja jestem takim typem kibica co sie pogodzi jak jego zespol przegra ale po dobrej grze. NIgdy tez nie powiem na inny zespol ze jest k.... czy inne bo po co. W sumie to ja tez troche kibicuje Poloni tak samo jak hutnikowi okeciu polonezowi olimpii i wszystkim kluba z wawy aha kibicuje jeszcze LKS Kocierz ale oni sa w B Klasie okreg Zywiecki (kibicuje im bo tam gra moj kuzyn i paru kumpli)

A co do Legii to wszystko wygladalo tak pieknie przyszedl ITI przyszedl Browar Warszawski i wygladalo ze z takimi sponsorami to mozna sporo (nie mowie ze wszystko) a tu blamarz zarzadzanie gorsze niez w w/w okregowce !!!

Mysle ze nigdy nie przestane kibicowac Legi nawet jak zaczne chodzic na mecze Polonii ....

pozdr dla wszystkich kibicow wszystkich druzyn

Ja mam tak samo... a cięzko jest żyć w mieście gdzie tluką się miedzy sobą kibice piłki i żużla (ze szczególnym uwzględnieniem tych pierwszych...)

Ja sie ostatnio zawstydzilem powaznie. Przyszla do nas kolezanka z kolega z Angli. Gosciu mieszka w wawie bo tu pracuje.

Byl juz 4 razy na meczu Legii i 3 razy na meczu Polonii !!!!

Ja nie bylem nigdy dlaczego ?? Bo nie chcialo mi sie dostac po ryju i jeszcze za to placic ... to pokazuje jak jestesmy daleko za cywilizowanym swiatem. Anglicy traktuja pilke jak rozrywke czyli tak jak sie to powinno traktowac. Gosciu byl z okolic Manchesteru ale nie kibicowal ani UTD ani CITY tylko Preston NE (sie troche zdziwil ze wiedzialem ze to najstarszy klub w Angli .. przez pare minut mial dziwna mine i w koncu powiedzial ze jestem wpierwsza osoba w Polsce ktora to wiedziala)

Ja postanowilem ze bede chodzil na mecze chocby nie wiem co .....

A zuzel tez lubie i nie kapuje jak kibice PN i Zuzla moga sie tluc znaczy jak to wiem ale PO JAKI H.....

pozdr

No ja tego też nie wiem... ale większość z Kibiców Elany nie potrafi wypowiedzieć poprawnie dwóch zdań.... Btw: teraz nie ma Elany tylko TKP....

No i kolejny trupek

Jak widać g... wiem o piłce ani Korzym ani Rzeźniczak kariery nie zrobili haha nie wspominając o Doroszu czy Stanfordzie

peace (nie pis)

pozdr

eheh.. troszkę stary temat odgrzewasz