KJS Juramotosport

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, kto z was jedzie na KJS 13.02?
Ja potrzebuje pilota!!! szczegóły na http://www.juramotosport.pl/

Z powodu nogi w gipsie niestety ja muszę odpuścić tą imprezę

W miejscowości Niedżwiedzia Góra ma być szutrowa próba. wiecie cos o tym miejscu?

dziś z domingiem zrobiliśmy rekonesans Niedzwiedziej góry, warunki panujące tam są nie zarewelacyjne bez pługa śnieżnego się raczej nieobejdzie, ale za to plac meeeeega fajny!!!

Cytat:
2005-02-06 17:41:22, Gadzio pisze:
dziś z domingiem zrobiliśmy rekonesans Niedzwiedziej góry, warunki panujące tam są nie zarewelacyjne bez pługa śnieżnego się raczej nieobejdzie, ale za to plac meeeeega fajny!!!

na dojazdówkach klimat jak w Szwecji

mam nadzieje Domingo że z maximiliana wycisniemy max możliwości, jazdę na grzyby będziemy urządzać na dojazdówkach a na prubach pełen piec

kilka fotek klik klik
pozdrawiam Bumbel

[ wiadomość edytowana przez: BuMbeL dnia 2005-02-17 23:06:17 ]

Miky i ja startujemy.

[edit]myślałem, że to o ten 12.03 chodzi. Pozajączkowały mi się atki[/edit]

[ wiadomość edytowana przez: krzychoo dnia 2005-03-07 22:51:33 ]

gdzie odbywa się ten kjs 12.03 ??byłem pod jurą a tam pustki, pojechałem na plac w rudawie też pusto
czy ktos mi może wytłumaczyć??

Odwolano za malo chetnych tylko 10 aut sie zglosilo

a w dodatku z tego co wiem to jakas Panna co do niej dzwonilem powiedziala ze sa 2 place nie odsniezone

Nie mam jak dobra organizacja

byłem w rudawie i w niedzwiedziu odcinki były przejezdne(niedzwiedza przejechałem) co do ilości załóg można się było tego spodziewać bo wkońcu 20marca jest bezkonkurencyjna ANWA do której organizacji także przykłada sie RallyKrakow