| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-04-26 00:15:45 TDS-a jest super, ale przed zakupem dokładnie je sprawdź, tzn w jakim stanie itp - co do kosztów to części jest mase i nie są drogie! |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-04-26 11:16:39 Cena przyzwoita, ma klime, diesel - czego więcej chcieć - tzn ja bym chciał automata jeszcze, ale to tylko prywatna opinia
Życzę powodzenia i czekamy na dalsze posty już ppo zakupie ![]() |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-04-26 12:15:01
Tylko zrób kosmetykę przed 3 maja haha
A co do tego kombinowanego silnika, hmm ale to już było dawno, może jakiś właściciel zaniedbał a potem ktoś wymienił/ Najważniejsze aby teraz było ok. Chyba, że to jakiś polski składak to ja bym olał! |
Rawq BMW 525 TDS Strachówka | 2005-04-26 13:45:31 Autko jest sprowadzone z Francji nie było nawet jeżdzone nim w polsce wymaga ono troche pracy trzeba wyprać tapicerke no i wymienić fotel pasażera albo oddać do tapicera bo ma on przetarcie na siedzisku i wogule jest troche rozwalony oparcie nie wraca na miejsce po rozłożeniu trzeba go ręką przyciągać no i podłokietnik opada trybki nie trzymaja a co do reszty nie nie zauważyłem nic niepokojącego musze jeszcze pojeździć autem sprawdzić jak sie prowadzi czy go nie ściąga podczas hamowania no inne tego typu sprawy ale wydaje mi sie że to dobry wybór!! |
Aldik BMW Member Mercedes C180, BMW E ... Katowice | 2005-04-26 13:48:04 Przegoń go na jakiejś pustej drodze tak do 180 i potem zobacz czy silnik nadal suchy a przy okazji zobaczysz jak się drogi trzyma. |
Jeztom (S) BMW Master (Moderator) E32 735iA and BMW 32 ... Żory | 2005-04-26 13:52:00
widze, że sprawa ma sie podobnie do mojej, ale francuzi tak mają, syf w środku, tylko włosi chyba to większe brudasy, pzdr |
Rawq BMW 525 TDS Strachówka | 2005-04-26 14:02:30 To prwawda W Aucie nie jest za czysto ale po praniu tapicerki i popracuwaniu nad nim troche bedzie wyglądało pięknie!! Osoba od której kupuje samochód to ujek mojego brata ciotecznego i ma on miano dobrego sprzedawcy nie sprzedaje on lipy Brat kupił od niego Mercedesa C250 Super furka drugi ma z tego samego źrudłą Peugeota 407 kombii tez nie narzeka |
toffi22 bmw525tds/ touring Katowice | 2005-04-26 20:40:55 witam,silnikiem się nie przejmuj u nas też częściej już się wymienia silnik niż robi np.kapitalny remont, natomiast te poprzecierane fotele to dla mnie już sygnał ostrzegawczy że przebieg auta jest bardzo duży.Lepiej zapłacić za dokładne badanie techniczne niż kupić auto do którego w krótkim czasie dorzucisz drugie tyle co zapłaciłeś.Patrz dosłownie na wszystko.Jak już kupisz to się ciesz to auto to absolutna rewelacja.pozdrawiam |
toffi22 bmw525tds/ touring Katowice | 2005-04-26 20:49:20 witam
(Przegoń go na jakiejś pustej drodze tak do 180 i potem zobacz czy silnik nadal suchy a przy okazji zobaczysz jak się drogi trzyma.) mam pytanie do Aldika,gdzie najbliżej nas wolno się przelecieć 180 pzdr |
krzysiek77 BMW Member BMW e-34 530i V8 szczecin | 2005-04-26 21:41:33 mam e34 i jak bym drugi raz kupował to bym sprawdził też kompletność auta. nic mnie tak nie zdenerwowało jak musiałem kupować jakieś plastiki. listwy nad progami na drzwiach, osłony silnika pod spodem. nie jezdziłem wcześniej e34 i jak troszke szumiał wiatr przy 100km/h to myślałem ,że tak ma być. i sie kosztownie pomyliłem. sprawdz też przyleganie ramek okien w drzwiach. tego to chyba nikt nie umie naprawić po dzwonie bocznym. oglądałem niemieckiego e34 za 3500 euro i miał powkładane podkładki pod gurne zawiasy tylnych drzwi, właśnie poto, żeby odstawały i te ramki przylegały. jak niemiecki turek powiedział "kaine unfall" to go wyśmiałem tak , że spiepszał z giełdy szczecińskiej.
pozdrawiam, auto super. |
broks BMW Member BMW 525 TDS kobierzyce | 2005-04-29 23:58:30 To ja się pochwalę-udało mi się kupić TDS-a Combi w stanie idealnym! Do tego automat 5-stopniowy.Kolega kupił okulara 220 w automacie i w porównaniu z moim tds-em to straszna kupa!To porażka! |
kriters BMW Member BMW 525 tds Piotrków Trybunalski | 2005-04-30 09:19:40 Miłej jazdy broks. Też ma takie BMW i ostatnio z kolesiem zamieniliśmy sie autkami ( w124 automat 2,6 l benzyna) i nie ma żadnego porównania, oczywiście na kożyść BMW.
|