III rajd jurajski

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam, kto z was jedzie na jurajskim????
oczywiscie nie jako kibic?

Ja prawdopodobnie pojade na prawym u Wojtka Grondala (Weah) , pytanie tylko czy zdąży zrobić autko do tej pory

Jeszcze nie wiem, bo możliwe że pojadę GSMP w Załużu w sobotę a w niedzielę bym wrócił na jurajski
choć do końca nie jestem pewnien co pojadę ale na pewno coś

Można jakieś dokładniejsze informacje ??

mam w domu folder dotyczacy tego rajdu , wrzuce wieczorkiem , najgorsze to wpisowe 400zł

Jak będzie Rudawa to i będzie ... konkurs lotów i tu pojawia się pytanie: czy Gadzio będzie znowu latał maluchem??

Cytat:
2005-05-31 11:02:20, lukaszc pisze:
mam w domu folder dotyczacy tego rajdu , wrzuce wieczorkiem , najgorsze to wpisowe 400zł

całkiem tanio Myślałem, że będzie ok. 200 zł

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-05-31 12:31:29 ]

[ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-05-31 12:32:08 ]

w zeszłym roku było 350 pln, zamiast os-u w Kobylanach jest os Jerzmanowice-(ciekawszy) , tylko jeden przejazd na ostatniej pętli pod centrum Witek, i na koniec najlepsze: na pewno P.Brzykcy nie bedzie na 1 w generalce(sorki Paweł) musiałem!

Cytat:
2005-05-31 12:17:39, Meehow_K pisze:
całkiem tanio Myślałem, że będzie ok. 200 zł [ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-05-31 12:31:29 ] [ wiadomość edytowana przez: Meehow_K dnia 2005-05-31 12:32:08 ]

powiem ci że 200zł to jeszcze bym zmęczył

ja jadę na 99% tylko jak złoże silnik i go dotrze bo znalazł się sponsor na wpisowe i paliwo

Cytat:
2005-05-31 12:12:38, Septembeer pisze:
Jak będzie Rudawa to i będzie ... konkurs lotów i tu pojawia się pytanie: czy Gadzio będzie znowu latał maluchem??

nie podpuszczaj mnie, teraz mam dylemat czy jechać Załuż czy jurajski, tylko że na jurajski to auto wymagałoby lekkiej przebudowy

witam wszystkich!
całkiem przez przypadek dowiedziałem sie o jurajskim, nawet nie wiem gdzie on ma byc dokładnie, ale jak zobaczyłem fotki z zeszłego roku to od razu chciałem w nim wystartować. Niestety-wpisowe mnie zabiło....a szkoda, myślałem że sie pojedzie w czymś innym niż tylko Tychy, Gliwice, Będzin, itd....
pzdr

ja byłem dziś zawieś zgłoszenie zobaczymy jak bedzie ale myśle ze spox

Gadzio czekamy na skoki .Rok temu w rudawie bys na nas wlecial po jednej hopie

niestety w tym roku nie zawitam na jurajskim, choć bardzo bym chciał, ale się nie rozdwoje zeby w tym samym czasie startować w dwuch imprezach

Cytat:
2005-05-31 12:12:38, Septembeer pisze:

biorąc pod uwagę że bedę jechał na wyścigowym bilsteinie to skok mógłby zakończyć się wyjściem amortyzatorów przez dach, tym razem bedę zmuszony z bólem serca zdusić hopę, co nie oznacza że nie puszczę jazdy pod publikę

Cytat:
2005-06-07 15:45:23, misq pisze:
Gadzio czekamy na skoki .Rok temu w rudawie bys na nas wlecial po jednej hopie

nie no następny chce mnie podpuścić, nie bedę skakał i już

Powodzenia !!
Niestety nie dam rady robić zdjęć

hehe impreza zajebista nawet udało się tym razem ukończyć, (rok temu nie było mi to dane) fajne próby, niestety po wyleceniu z drogi na pierwszym oesie urwał się kabel zasilający i jedną pętle jechaliśmy bez ładowania, ale wmiare udało się uporać z tą awarią, na 2 rudawie przeliczyłem się jeśli chodzi o długość slajda nie przypuszczałem że wylecę z drogi i uderzę w oponę od traktora która trochę pokiereszowała auto

Jednym słowem zajebiście
P.S.
a teraz idę się znieczulić

Gadzio gratulacje!!! Widzę że impreza udana

Jako kibic pstryknołem parę fotek, do ściągnięcia tutaj

Mam też filmiki z pierwszej próby pod Witkiem z przejazdu Klementowicza i wszystkich malców, które dotarły na tą próbę. Jakość jak z aparaty cyfrowego, niestety wielkość od 15-25MB i nie zabardzo mam to gdzie umieścić.

EDIT:
Po kompresji filmiki się trochę skórczyły i mają 3-6MB. Osobom zainteresowanym mogę przesłąć na emaila.

[ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2005-06-19 13:58:25 ]