Charytatywna impreza samochodowa w Krośnie!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Charytatywna impreza samochodowa w Krośnie!

Automobilklub Małopolski zaprasza na organizowane w dniu 29.03.03 zawody samochodowe (Super OS).

Zawody składać się będą z trzech przejazdów na trasie 1km.

Zawody mają na celu zebranie pieniędzy dla 7-letniego Piotrusia Mikunda, chorego na reumatoidalne zapalenie stawów – na bardzo drogi lek o nazwie „Remikade”.

Wpisowe stanowi dowolna kwota, nie mniej jednak niż 30zł.

Harmonogram zawodów:
29.03.03
godz. 11:00-12:00 - odbiór administracyjny –Stacja Obsługi „PANMAR” w Krośnie.
godz. 12:00 - start pierwszego zawodnika.

W trakcie zawodów istnieje możliwość jazd testowych samochodami sponsorów (m.in. Fiat, Ford, Skoda) ulicami miasta Krosna, za minimalną kwotę 5zł lub jej wielokrotność.

Dla uczestniczących w jazdach testowych przewidziane są nagrody i upominki.

Szczegółowe informacje - Automobillkub Małopolski
tel. (013) 43 217 29.
________
by HOGA

Czy ktos się na to wybiera, ja bardzo bym chciał w jakimś stopniu pomóc 7-letniemu Piotrkowi, ale niestety nie dam rady jechać, może wy mnie zastąpicie

Raczej napewno sie wybiore, dajcie znac kto jeszcze bylby zainteresowany wyjazdem.

No trzeba by pomuc temu młodemu człowiekowi.Chwała tym co jadą do krosna

Ja moge dac komus kto pojedzie jakiś datek na tego chłopaka , bo sam nie dam rady zreszta sami wiecie ze na razie nie mam sie co wygłupiać))). W niedzielę pogadamy
Paweł

EEEe w niedzielę to juz za późno
Chyba że ktoś bedzie w tygodniu na pasie to moge podjechac.

witam!

na poczatek chcialem sie przwyitac:).
przygladam sie waszemu forum juz jakis czas, no i dzis postanowilem zabrac glos.

na 80% wybieram sie do jasla pod koniec tygodnia i chetnie bym wpadl do krosna - tylko mam pytanie, czy trzeba miec licencje zeby startowac, czy to zawody amatorskie?

Raczej amatorskie!

ztego co jest podane na hodze to nie trzeba miec licencji żeby wystartować

Tez mi sie wydaje ze niemusisz miec licencji.To pewnie bedzie wygladac jak kjs albo jak krecioł taki jak był statnio