Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
profil-usunięty | 2008-11-22 21:32:35 Wielkie dzięki dla Homera za cały dzień dłubania przy granacie ze znakomitym skutkiem
Skrzynka chodzi jak marzenie, uszczelniony wydech pracuje elegancko, dzięki |
PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2008-12-25 09:56:30 Serdeczne podziękowanie dla Brutala za prezent od Świetego Mikołaja !!! Córka była zachwycona!
[ wiadomość edytowana przez: PiotrS dnia 2008-12-25 09:56:59 ] |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Płozy/Szczytno | 2009-01-07 20:07:42 Wielkie dzieki dla Ilku i szymon3000....
Za holowanie, dach nad głową , sprzet, częsci zamienne (dosłownie), rade, podawanie kluczy (i nie tylko), ocieranie....a wszysko ze skutkiem pozytywnym (czas operacyjny 1:15 h) ...bestia znowu ładuje jak powinna. Dzieki Panowie |
ilku LOB MEMBER Omega B234 Koszalin | 2009-01-17 00:21:50 No więc...
Wielkie, wielkie dzięki dla Brutala i Mr_Bryana za ogromną i nieocenioną pomoc w kolejnym objawie mojego szaleństwa. Objaw ten przedstawię bliżej w najbliższym czasie. W każdym razie WIELKI respect i wielkie dzięki. Niema takiej ilości wódki, którą by można było wypić aby... No ale, będziemy próbować |
Mr_Brayan LOB MEMBER MV6+LPG/CBR900RR Płozy/Szczytno | 2009-01-24 20:58:56 Wielkie dizeki dla A Team.... Za udany wypad zakupowo-szabrowniczy.
3 osoby wyniosły w 15 min dwa bagażniki czesci z garażu sprzedającego... ni eoponowal Reszat w "Nowa omega" |
grain LOB MEMBER eSSS 8 chojnice | 2009-03-02 18:06:02 Wielkie podziekowania dla Dobrego Wujka czyli Mr_Brayan'a za super prezencik(na pewno się jeszcze odwdziecze) ,oraz podziękowania dla Senatora za diagnostyke mojej Bestii (nie wiem co tam Chłopak namieszał ale fura zaczeła lepiej jezdzic |
zibik3 LOB NET MEMBER Opel Omega B/sedan Szczecin | 2009-08-08 16:07:21 Wielkie Dzięki dla Clebera za wielką pomoc, zakup i podwiezienie pompy chłodzenia silnika. Wymiana pompy na drodze 400km od domu to niesamowity wyczyn ale się udało wrócić do domu.
Jeszcze raz dzięki. |
fomin LOB MEMBER saab sie przekręcił :) cip cip | 2009-09-12 12:14:42 podziękowania dla autoseby za reanimacje łamagi.swój chłop. zawsze pomoże sprzętem i doswadczeniem . |
MionicK LOB SYMPATYK Opel Omega B Kraków | 2009-10-24 13:44:28 A wiec...
Najwieksze podziekowania dla GrzesiekK'a za diagnoze i wymiane nagrzewnicy w tak szybkim czasie... No i udało sie potwierdzic ze mozna wymienic bez wyciagania deski... tylko trzeba poswiecic kilka plastików... Wiecej u info u GrzesiekK'a!!! Pozdro Ilku oraz Senator: podziekowania za rady i sugestie... |
michcio_007 LOB MEMBER B MV6 Płock / Liszyno | 2010-03-26 19:46:05 Wielkie dzieki dla Zuppera za przewiezienie gratów od Mariosa
ach te C....... |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2010-05-07 16:38:30 Dzis rano w drodze do pracy spotkał mnie mały zonk,a mianowicie skrzynia przeszła w tryb awaryjny.Pierwszy mozliwy zjazd z autostrady,silnik aus i koniec jazdy o własnych siłach.Diagnoza to stan oleju poniżej mozliwego i wszelki próby uruchomienia bez efektu (skrzynia zrobiła conajmniej 200 tkm bez wymiany oleju ,moja wina)Auto do serwisu na wymiane oleju+filtra+uszczelka pod miską.I tu sie zaczeły schody dla serwisu NIEMIECKIEGO!!! Ja odpowiednio wczesniej z naszego forum zasiegnąłem info co i jak podczas wymiany.Ale,ze w serwisie mieli dwa podejscia do wymiany to bym sie nie spodziewał.Za pierwszym razem po prostu zlali olej i wlali nowy po czym wysłali mnie do kasy.Kiedy okazało sie ze dalej kicha,dopiero łaskawie mnie wysłuchali i sprawdzili w kompie jak sie wymienia olej krok po kroku Po prostu dramat.Niemiecka jakosc serwisowa nie znaczy w żadnym wypadku SUPER DOKŁADNA!!! Wielkie dzieki dla Immo za pomoc SMS online |
urg (M) nie ma jeno frotka ostała | 2010-06-07 11:53:17 Drusie są bezcenne
mając od urodzenia dwie lewe ręcę prawie ryczałem rozkraczony w wawie po spierdoleniu całej wody w postaci pary. mając realna wizję zepchnięcia trupa w krzaki i powrót koleją, zadryndałem do Drusia. Po godzinie trup ożył, nawet zaczął prychać na mnie obrażony że pomyślałem o jego egzekucji LOB TO LOB NIE MA TO TAMTO! Dzieki raz jeszcze. |
ROBERTHO LOB WETERAN 2xV6 K C H | 2010-08-01 22:13:37 wielkie podziękowania dla
homer171 za przyspieszony telefoniczny kurs programowania STAGA |
erwinomega LOB WETERAN Irmscher Ostroleka-Neustadt/Wstr. | 2010-09-03 14:59:06 Wielkie dzieki dla Mariosa i jego zespołu za bardzo skuteczne potraktowanie mojej bestii.Nareszcie skrzynia lata jak powinna Ps.pierogi były lux Ps II. Kotki na warsztacie dodają uroku |
Szcurek LOB MEMBER Kosiarka; Czarna Owca Tarnowskie Góry | 2010-10-04 00:10:31 Wielkie dzięki dla Clebera za transport wieprzowinek.
Mam nadzieję, że go nie zakwikały w aucie |