Naprawa oswietlenia zapalniczki

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
czy ktoś wie jak wymontować popielniczke i wymontować tam spaloną żarówke rok 96

Cytat:
2006-03-20 21:15:41, skorpion40 pisze:
czy ktoś wie jak wymontować popielniczke i wymontować tam spaloną żarówke rok 96

przegwizdane. trzeba wszystko rozmontować--kieszeń pod radiem, całą popielniczkę i trzeba mieć zwinne palce--kabelki są nie za długie

heh kurde mam już trzeciego ESIEGO jeden mkVI i dwa mkVII i w żadnym Nestety nie diałało to oświetlenie podświetlenie popielniczki też nie działało w żadnym z moich ESICH czy to jest takie naturalne czy trafiałem na kiepskie egzemplaże

U mnie też nie działa, ale widziałem jednego w którym działało

Cytat:
2006-03-20 23:13:06, YaNeK1 pisze:
heh kurde mam już trzeciego ESIEGO jeden mkVI i dwa mkVII i w żadnym Nestety nie diałało to oświetlenie podświetlenie popielniczki też nie działało w żadnym z moich ESICH czy to jest takie naturalne czy trafiałem na kiepskie egzemplaże

takie naturalne

ja juz sobie darowalem naprawe tego - szkoda zachodu.

Dodam, że u mnie zapalniczka działa, a gdzy podłacze ładowarke do gsm lub inne urządzenie to nie działa, zna ktoś może przyczynę?

Cytat:
2006-03-20 23:22:03, 0rzeL pisze:
Dodam, że u mnie zapalniczka działa, a gdzy podłacze ładowarke do gsm lub inne urządzenie to nie działa, zna ktoś może przyczynę?

ja mam jeszcze inna bajke - zasilanie palmptopa dziala a ladowarka do gsm nie (sprawdzona w 2 innych samochodach - sprawna)

zacznijmy od tego ze juz nie raz bylo powtarzane ze przed zalozeniem postu trzeba szukac w archiwum i ten watek juz byl. a zeby wyciagnac popielniczke mysisz wyciagnac polke nad nia albo radio zaleznie od tego co tam masz zobacz u mnie w profilku ja tam mam pulke, jak juz ja wyciagniesz to powinna byc zolta wtyczka, rozlaczasz ja i wyciagasz popielniczke ( tak jak normalnie ja otwierasz tylko ze pozniej mocno musisz ciagnac) jak ja wyciagniesz to zarowka tes od tylu wsadzana taka malutka a i tak to wyglada w KM VII a nie wiem jaki ty masz

U mnie wszystko działa jak należy, ale polecam rzucić palenie zamiast naprawiać Niestety mnie to nie wychodzi

Cytat:
2006-03-20 23:38:08, Wojo pisze:
U mnie wszystko działa jak należy, ale polecam rzucić palenie zamiast naprawiać Niestety mnie to nie wychodzi

hmmm.. nie naprawilem i tez mi nie wychodzi

Cytat:
2006-03-20 23:13:06, YaNeK1 pisze:

bo zarowki maja to do siebie ze czasem trzeba je poprostu wymienic...
jak kupilem essiego to swiecilo tylko podswietlenie licznika, regulacja swiatel i grzanie przedniej szyby, reszty zbraklo;p

Panowie też mi się wydawało że zmiana tej żarówki to pół godziny roboty. Jak się okazało uwinąłem się z tym w 5 minut. Naprawde sprawa nie jest skomplikowana a tak jak kolega Adus 20 wcześniej wspomniał zainteresowanych odsyłam do wyszukiwarki

Cytat:
2006-03-21 17:39:59, Pikie pisze:
Panowie też mi się wydawało że zmiana tej żarówki to pół godziny roboty. Jak się okazało uwinąłem się z tym w 5 minut. Naprawde sprawa nie jest skomplikowana a tak jak kolega Adus 20 wcześniej wspomniał zainteresowanych odsyłam do wyszukiwarki

tak bo w MK7 to naprawde bajka. wymien w 5 minut w MK5/6..

powodzenia..

na szczęście mam do czynienia z MKVII więc sprawa starszych modeli mnie akurat mało interesuje

btw. post dotyczy MKVII

Też w moim MKVII wymieniałem. Nie jest trudne, na początku miałem problem z wyciagnięciem poza szyny.Dalej to już fraszka.
Nie palę ale też nie rzucam papierków po cukierkach przez okno, a czesto jeżdżę wczesnym rankiem i późnym wieczorem
Pozdrawiam

Cytat:
2006-03-21 17:45:06, retrospect pisze:
tak bo w MK7 to naprawde bajka. wymien w 5 minut w MK5/6.. powodzenia..

Jedynym na tym forum ,który potrafi wyjąc zapalniczkę i to bez jej uszkodzenia w MK VI jest Mazzi19

[ wiadomość edytowana przez: Slowik dnia 2006-03-22 08:12:17 ]

Da sie w MKVII bez wyciagania seryjnego radia i tej poleczki, tylko poprzez samo wyciągniecie popilniczki?

i drugie pytanie jaka zarówka ?
jakas standardowa czy jakas dioda czy jak?