Sprezyny od vectry A

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam mam pytanko czy sprezyby od vectry a przednie, beda pasowac do espero Pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: marcin21100 dnia 2006-05-15 22:00:07 ]

No panowie klu bowicze naprawde nikt nie wie czy pasuje te sprezynki??

My tak nie kombinujemy, bo i po co?

Cytat:
2006-05-16 21:28:19, piotr_ek pisze:
My tak nie kombinujemy, bo i po co?

tez jestem ciekawy, a po to np ze czesci do vectry jest masa i np u mojego znajomego stoi kilka na czesci.

Z tego co wiem przednie sprezyny pasuja i spelniaja role sprezyn sportowych dla ubogich.

Na starych amorach kolo moze schowac Ci sie w nadkole. Na nowych powinno wygladac ok.

Jednak sa to dosc miekkie sprezyny i trzeba sie liczyc z tym ze samochod moze siadac za mocno i czasami mozna zahaczyc o cos podwoziem

Cytat:
2006-05-17 08:23:22, QLogic pisze:
Z tego co wiem przednie sprezyny pasuja i spelniaja role sprezyn sportowych dla ubogich. Na starych amorach kolo moze schowac Ci sie w nadkole. Na nowych powinno wygladac ok. Jednak sa to dosc miekkie sprezyny i trzeba sie liczyc z tym ze samochod moze siadac za mocno i czasami mozna zahaczyc o cos podwoziem

to w koncu sportowych, czy obnizajacych? bo to troszke dwie rozne sprawy, sportowe nie sa miekkie

No własnie mi chodzi o sprezyny obnizajace bo mam takowe do kupienia nówki sprezny obnizajace i nie wiem czy pasuja do espero