Elektryczne szyby!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mam pytanko jak w tytule. Czy w mk3, mk4 występowały podnośniki elektryczne szyb? oczywiście chodzi o montowane fabrycznie. Za info z góry dzięki.

w mk4 na 100 proc. były

Cytat:
2006-05-18 12:05:40, Janek-S pisze:
w mk4 na 100 proc. były

Dzięki serdeczne kolego! znakiem tego moge sie rozglądać za takowymi bo mam u siebie takie drzwi a z tego wniosek ze niebede musiał nic wiercić przerabiać itp.

[ wiadomość edytowana przez: Brodzia dnia 2006-05-18 12:14:12 ]

[ wiadomość edytowana przez: Brodzia dnia 2006-05-18 12:14:56 ]

w mk3 miałem, ale czy były to orginały- nie wiem (dziur w tapicerce nie było).

Dziury to nie problem zawsze można tam wcisnąć jakis gadżet albo efektowna zaślepkę. A może ktoś ma cosik takowego na zbyciu ale oczywiscie na chodzie, może jakieś oferty?

Mało esów widziałem z takimi szybkami. Możnaby na szrocia poszukać.

Co ciekawe, guziki sterujące umieszczono rękojeściach do zamykania dzwi (wiadomo o co chodzi? ) więc to też będziesz musiał wymienić, bo są troszku inne.

a wracajc do szyb... ma ktos mzoe na sprzedaz silowniki oraz przyciski do tylnych szyb w MKVII ?? albo jakie to mzoe byc drogie ?

Miałem kiedyś takie tapicerki z przełącznikami w uchwytach do zamykania ale strasznie były zdezelowane wiec wyciągłem na szrocie lepsze (Prawie nówki). klawisze, przelączniki planuje umieścić na tunelu środkowym aby były dostępne dla pasażera.