| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
speed555 Sympatyk Rally-Kraków Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2006-12-27 22:55:54 Auto Moto Klub Tarnowski chcąc wesprzeć Wielką Orkiestrę Swiątecznej Pomocy organizuje 14 stycznia 2007r. "Samochodowy Supersprint z WOŚP".
Dzięki porozumieniu z tarnowskim sztabem WOŚP, nasza impreza znalazła się w oficjalnym programie XV Tarnowskiego Finału Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Impreza dla kierowców-amatorów odbędzie się w Tarnowie - wkrótce podamy dokładne miejsce rozegrania zawodów. W trakcie imprezy będą licytowane przejazdy samochodami rajdowymi z zaproszonymi kierowcami na codzień startującymi w Mistrzostwach Polski i Pucharze PZM Aby wystartować w Supersprincie wystarczy posiadać sprawny samochód, prawo jazdy i kask (w razie potrzeby organizator wypożyczy na czas próby). Wyposażenie samochodu musi być zgodne z przepisami "Prawo o ruchu drogowym". Obowiązkowe posiadanie ubezpieczenia OC (NW zalecane). Wymagane aktualne prawo jazdy kierowcy oraz ważny dowód rejestracyjny pojazdu. Organizator w uzasadnionych przypadkach zastrzega sobie prawo do przeprowadzenia badania technicznego pojazdu zgodnego z regulaminem ramowym KJS. Każdy ze startujących będzie miał do pokonania 3 przejazdy podczas zawodów (2 najlepsze czasy wliczane do końcowego wyniku), w przypadku mniejszej liczby zawodników przewidziano 4 przejazdy (3 najlepsze czasy wliczane do końcowego wyniku). Wpisowe w wysokości: 30zł, pobierane w trakcie przyjmowania zgłoszenia przed zawodami. Pojazdy dopuszczone startu będą podzielone klasy wg. pojemności skokowej silnika: - Klasa 1 - Fiat 126p - 600 i 652 ccm - Klasa 2 - do 903 ccm - Klasa 3 - powyżej 903 do 1300ccm - Klasa 4 - powyżej 1300 do 1600 ccm - Klasa 5 - powyżej 1600 ccm Samochody posiadające silniki z turbodoładowaniem zostaną dopuszczone do startu w klasie pojemnościowej wynikającej z pomnożenia nominalnej pojemności silnika: - z zapłonem Zi x współczynnik 1,7 - z zapłonem ZS(diesel) x współczynnik 1,5 Zawodnicy startujący w klasie otwartej nie będą klasyfikowani w klasyfikacji generalnej. Wszyscy startujący zobowiązani są do pokonania próby wyznaczonej przez organizatora w zapiętych kaskach. Zainteresowanych ostatnią eliminacją o Puchar Zarządu AMK Tarnów informujemy, iż odbędzie się ona w poźniejszym terminie, a Samochodowy Supersprint z WOŚP nie jest eliminacją w/w cyklu imprez. Serdecznie zapraszamy zawodników oraz kibiców. wiecej: www.amktarnow.com |
Septembeer Klubowicz Rally-Kraków Kraków | 2006-12-27 23:16:34 Zgodnie z tardycją....
CZY JEDZIE KTOŚ???? Pozdrowienia TomekS |
olo77 Sympatyk Rally-Kraków kraków | 2006-12-28 08:44:13 A czy Galicyjski zgodnie z zapowiedzia tez coś organizuje?? |
Konrad_P Klubowicz Rally-Kraków ni ma rajdówki :-( Kraków | 2006-12-28 12:00:26 hmm jak rajdówka będzie jeszcze a galicyjski zrobi dobczyce to pojadę to drugie bo bliżej, ale do Tarnowa też pasowałoby się w końcu wybrać |
MikeVTi Sympatyk Rally-Kraków zielona rally żaba Dulowa | 2006-12-28 12:42:50 no ja tez poczekam na decyzje Galicyjskiego bo blizej. ale nie wykluczam wycieczki do tarnowa w sumie..
Tyle ze pytanko jedno male - czy trasa bedzie tam gdzie ostatnio bylo dane mi jezdzic ? czyli jakis takis budynek duzy i kolo tego to bylo.. ('jaskółka' sie to zwało chyba albo cos podobnie z rodziny dziobowatych) ?? pzdr |
3zeR_MDS Sympatyk Rally-Kraków Kraków | 2006-12-28 13:06:36 Panowie nie wylamujcie sie, galicyjski zrobi WOŚP i jedziemy do dobczyc |
speed555 Sympatyk Rally-Kraków Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2006-12-28 22:51:04
bardzo prawdopodobne ze tam bedzie ponownie bo miejscowa nie głupia, ale rozmowy trwaja i moze cos innego bedzie . w przyszlym tyg. powinna byc decyzja |
MikeVTi Sympatyk Rally-Kraków zielona rally żaba Dulowa | 2006-12-30 18:38:47 no to ja na tarnow odpadam
pzdr |
dommel Klubowicz Rally-Kraków Fiat 126p Kraków | 2006-12-31 11:43:26 Speed dzięki za zaproszenie! Osobiście zamierzam się jednak wybrać do Dobczyc, jak większość ludzi z Krakowa. |
Pisiek Sympatyk Rally-Kraków K-shell wola filipowska | 2007-01-03 12:51:28 Ja również wybieram sie do Dobczyc, zapowiada sie mocna konkurencja w maluszkach i to mnie cieszy są juz gdzies jakies informacje odnosnie tego kreciolka?? |
piechu Sympatyk Rally-Kraków Honda CRX Kraków | 2007-01-07 14:10:25 Ja się chyba też wybiorę jak naprawię autko. Szykuje się pierwzy start nowym samochodem Mam nadzieje że będzie jak zwykle traska fajna. |
speed555 Sympatyk Rally-Kraków Seicento Sporting, 1 ... Tarnów | 2007-01-13 20:47:18 nie bede chwalil swoich imprez, ale kto u nas był to wie ze choc maly plac to i tak jest co pojezdzic |