Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kiko 125 pickup Tychy | 2007-04-18 10:40:52 witajcie.. jak ustawia sie mieszanke na wtrysku wielkopunktowym l-jetronic .
mam problem: jak swiece wsadzilem nowe to silnik fajnie chodzi przez jakas czas ( auto nie jezdzi po drogach, robi sie blacharka ) no i zaczelo nim szarpac. Po wykreceniu swiec -- sa one czarne ,, okopcone.. wsadzilem inne czyste i zaczal silnik pracowaj idealnie ale do czasu,, problem sie powtarza.. zaplon jest ustawiony od lampy.. mysle ze to mieszanka ale nei wiem jak i gdzie to wyregulowac. |
![]() kiko 125 pickup Tychy | 2007-04-21 08:26:48 filtra powietrza BRAK... wtryskiwacz wylacza sie po kilki sekundach na kreceniu rozrusznikiem no i jak sie przestanie krecic to tez sie wylacza.
regulacje sa dwie jak sie nie myle,, na przeplywomierzu no i przy przepustnicy ( po 2 stronie ) przy tym takim czujniku ![]() ktora regulacja jest do czego |
![]() kiko 125 pickup Tychy | 2007-04-25 18:40:57 jak to wyregulowac??
sa pokretla na przeplywomierzu i przy czujniku przepustnicy.. mam problem.. auto chodzi 1 - 2 --3 dni i pozniej nic swiece zalane i zakopcone... co to moze byc ? |