[s] poszerzane felgi 13 cali 4x98

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam mam na sprzedaż poszerzane fele do poloneza / fiata
z mocowaniem pod dekle

3 sztuki 13 cali na 7.5 cala
cena : 120 zł

wstępnie klepię

ok , zrobie więcej foto , jutro to się dokładnie zastanowisz

[ wiadomość edytowana przez: rafal125p dnia 2007-08-15 19:46:42 ]

Ja moge wziąśc z miejsca doliczając koszty przesyłki

kolega JanKo zrezygnował więc felgi są wolne , jeśli nadal jesteś zainteresowany to pisz , dodam ,że felgi jeździły na dętkach i wymagają renowacji

[ wiadomość edytowana przez: rafal125p dnia 2007-08-15 22:56:56 ]

rafal co sie stalo ze sprzedajesz felgi poldka juz niema ?? czy lepsze se trafily panie ...

biore, ile przesylka? ale najpierw fotki na maila bardzo krzywe sa?

[ wiadomość edytowana przez: 3zeR_MDS dnia 2007-08-16 01:46:22 ]

poldek , jest ale trafił , mi się atu za cenę złomu i przeszczepię szeroki zawias , może zamontuję 14 cali , jak wspominałem felgi są do renowacji , rant gdzieniegdzie jest troszkę krzywy ale w granicach rozsądku , kolega na nich śmigał bez problemu , ja kupiłem do siebie ale leżały w garażu przez 4 miesiące nie ruszane

niech wypowie się kolega HEMIGTX czy nadal jest chętny , jeśli rezygnuje to masz je zaklepane

Cytat:
2007-08-16 01:08:38, dt01 pisze:
rafal co sie stalo ze sprzedajesz felgi poldka juz niema ?? czy lepsze se trafily panie ...

widzimy się na magnolii za rok

no ja wczoraj po prężnych wysilkach odpalilem padake ale taki to juz ansz los dłubiacych, ... Chlopie dzialaj moze sie zobaczymy u was na kjs bylem na przedostatnim to swietnie to wygladalo niestety boba nie bylo do zobaczenia u was i powodzenia w remocie i sprzedazy...

ps. sorka za takie dloooooogie OT...

Ja powiem tak-jeśli są szczelne i można jeździć bez dętek i nie są jakoś nagminnie krzywe to je wezmę tyle,że muszą być szczelne bo ja dętek używać nie będę.

no to sie dogadujcie albo i nie

3zeR jak chcesz to łykaj fele,ja sie wstrzymuje.

link do aukcji

linki do aukcji wklejamy w innym temacie / bimber1

[ wiadomość edytowana przez: bimber1 dnia 2007-08-20 15:56:45 ]
[ powód edycji: naruszenie regulaminu ]