Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2007-12-30 20:01:02 Małe te koła ![]() |
![]() WojtGda auto z piz.. na masc ... Gdańsk | 2007-12-30 20:40:42 pytanie do PiotraS:
Czy to ta sama Evka o której dawno gadaliśmy? a pytanie do admeena: napisz mi na priv jeżeli to ta sama za ile ją kupiłes bo powiem ze negocjowałem kiedyś cene z gościem i życzył sobie pokaźną kwotę, ale wtedy jak z nim gadałem silnik działał. pozdr |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2007-12-30 21:20:28 Wojtek są dwie w polsce o ile wiem.
Z tego dwie z 3city, ta sama. |
![]() admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | 2008-01-18 19:32:39 Jako, ze przyszlo pare gratow i juz nie mam gdzie ich skladowac, przyszedl moment, zeby zaczac je instalowac.
Kartonow tyle, jakby w srodku mialo byc drugie Evo. ![]() Przyszla tez mala paczuszka. ![]() ...i tozsamosc. ![]() Nie wszystko dla Evo, wlasciciel tez chcial miec jakas przyjemnosc i polechtac swoje ego ![]() ![]() Taka mala paczka, a jaka wartosc ![]() ![]() Kilka pierdolek, ale istotnych. ![]() ...a mowia, ze automat jest bee ![]() ![]() w/g obecnych zegarow silnik w evo kreci sie do 9 tys., dlatego przydadza sie nowe ![]() no i to na co polowalem od lipca ![]() Hamulce tez przydaloby sie „unowoczesnic” ![]() „Mowisz, masz” – Mayster Tuning Garage ![]() ![]() Tak wygladalo jeszcze w czasie swiat. ![]() A tak na chwile obecna. ![]() Z tego miejsca musze podziekowac: ElSebastiano - za towar deficytowy, jakim sa lampy Irmschera do sedana ![]() Soczewa - za reszte niezbednych gratow, aby przywrocic Evo dawny blask. Konkretny sprzedawca, profesjonalny, ale przede wszystkim mega uczciwy (mozecie byc pewni, ze nie wcisnie Wam jakiegos szmelcu) ![]() |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-01-18 19:55:49 ladnie ladnie ![]() Admeen co to za kolka na pierwszej fotce ?? |
![]() ericsson LOB MEMBER Opel Omega 3000 24v Sopot | 2008-01-18 20:17:26 Nooo no, lookin' good! ![]() Ale z tablicami to trochę pojechałeś ![]() ![]() Pozdrawiam, Eryk Ps. Wkładasz aftomata?? ![]() [ wiadomość edytowana przez: ericsson dnia 2008-01-18 20:17:58 ] |
profil-usunięty | 2008-01-18 20:19:15 Brawo, auto odzyskuje blask, tak trzymaj ![]() Tylko te tablice... village jak cholera ![]() ![]() |
![]() Pabelo LOB MEMBER Omega A 24v Gliwice | 2008-01-18 20:45:12 a kiedy wreszcie gaz zakladasz ?? ![]() |
![]() Mr_B MV6 kombi+LPG Koszalin | 2008-01-18 20:46:12 No gratów troche do załozenia...
Mam pytanka: Co to jest w tym tajemniczym pudełku ...? No chyba ze tajemnica :] Jaka jest róznica medzy dwoma ostatnimi zdjeciami ? (opróvcz felg oczywiście) Te czarne felgi to co to ? |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2008-01-18 20:56:05 O kurde co za tablica!!!
Ja bym się nie odwarzył! Boże moje teraz przy twoim to złom! ![]() ps. Skoro pochwaliłeś Soczewę, ja akurat nie mam podobnych doświadczeń. Jakoś się nie mogłem dogadać w sprawie getraga ale myślę, iż każdy wyciaga wnioski. Skoro kolega je wyciągnął ma plusa. |
![]() SEBA-OMEGA OMEGA A & VECTRA A Radom | 2008-01-18 21:09:43 Pięknie ładnie ![]() ![]() ![]() Czarne felgi wyglądają tak jakby na STEINMETZy , ale mogę się mylić bo dobrze ich nie widać. Serce mi się raduje widząc poczynania kolejnego maniaka omegi A(mam nadzieję ze to choroba nieuleczalna, w pozytywnym tego znaczeniu ofcorse ) ![]() |
![]() mayster EVO 500 / Omega A Ca ... Rumia/3-miasto | 2008-01-18 21:24:14
Hej Widać, że się znasz ![]() |
![]() GrzesiekK LOB MEMBER Opel Sintra 3.0 24v Kraków | 2008-01-18 21:52:58
Szkoda, bo w Evo całkiem ładnie wyglądają! (nawet ładniej niż orginały! ![]() A co do reszty, tak trzymać!!! Popieram ludzi pozytywnie zakręconych!!! ![]() ![]() ![]() |
![]() Soczewa LOB NET MEMBER Senator A/Sintra Poznań | 2008-01-19 08:06:26 Któż nie marzy o EVO - nawet ja ![]() Pięknie wygląda. Pozdro. |
![]() PiotrS LOB WETERAN LO016 Gdańsk | 2008-01-19 08:20:14 Jako, iż nie mogę edytować a opinia w necie jest ważna.
Pragnę dodać bo może nie zabrzmiało to dosadnie, skoro Admin (skrupulatny i wiarygodny kolega) dokonał dobrej transkacji z Soczewą moje doświdczenie się nieliczy, ponieważ ważne jest co jest teraz a nie to co było dawno. Grzesiu przestanę Cię normalnie lubić za te czarme fele ![]() |
![]() admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | 2008-01-19 09:44:00
Tunel mowi sam za siebie.
Juz gazownik ustawiony, ale nie mam narazie czasu, zeby do niego podjechac.
Pewnie chodzi o to pudlo Irmschera ? No niestety imageshack niedziala sprawnie i nie wszystkie zdjecia sie wyswietlaja. A w pudle ? Koncowki z wytloczeniem irmscher, bo Brutal sie ciagle z tych starych smieje i emblemat Evo (drugi dostalem od Piotra). W drodze jest jeszcze kilka innych paczek m.in. od Irmschera.
Chcesz sie zamienic ? ![]()
Fakt, spojrzenia innych kierowcow mijanych przez Evo na czarnych felach byly conajmniej zabawne. Ale Evo, to Evo, tylko ATSy ![]() |
Brutal LOB MEMBER Szczytno | 2008-01-19 09:58:40
a pewnie, bo nie pasowaly juz do calosci a co bybylo pozniej ![]() |
profil-usunięty | 2008-01-19 10:21:35
|
![]() admeen LOB MEMBER już nie hybrid :) Gdańsk/Elbląg | 2008-01-19 10:33:07 Tez nad tym myslalem, ale narazie mi sie jakos nie widza. Moze zalezy to glownie od odcienia tego czarnego. Ale napewno temat do przemyslen ![]() ![]() |
profil-usunięty | 2008-01-19 10:41:29 Moim zdaniem czarne lepiej wyglądają.
W połączeniu z ciemnymi lampami auto będzie wyglądać agresywnie ![]() Musiałbyś tylko zadbać aby osiągi było godne rasowego wyglądu ![]() |