[Coupe 2,0 16V 00"] Jaki olej do silnika?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
witam wszystkich moze mi ktoś podpowie jakim olejem zalewa się silnik w hyundaiu coupe z 2000r. silnik o poj.2,0l. 16v

[ wiadomość edytowana przez: Jarek_2 dnia 2008-03-13 22:53:52 ]
[ powód edycji: tytuł ]

Swieżym

wlej mu 10w40 Mobil1 i będzie śmigał

Na temat oleju do coupe pisał dużo i dobrze arturo_soda, wystarczy poszukać.
Precz z forumowym lenistwem!

a jaki masz przebieg ja bym ci polecił półsyntetyk VALVOLINE MAX LIFE 10 w40 wejdź na forum hyundaja Coupe i tam sobie poczytasz na temat olejów do naszych coupetek

po dłurzszej nieobecności wkońcu mogłem zajrzeć na swój wątek a więc tak koledze laokon to serdecznie dziękuje bo sam to faktycznie bym nato niewpadł a i znajomość u kolegi olbrzymia tylko nierozumiem poco ktoś zabiera głos gdy niewie co powiedzieć .a co do lenistwa to niestety musze powiedzieć że akurat szukałem i nic nie mogłem znaleść i dlatego utwożyłem nowy wątek . rambo1111 serdeczne dzięki za info ja mam najechane około 180tyś i myśle że zaleje go castrolem 10w-40 opierając się na wiadomościah jakie mi wskazałeś i tak będzie hyba najbezpieczniej bo nic nie będzie mi stukało dzięki raz jeszcze pozdro

Zobacz tutaj jaki olej:
null]Olej do Coupe rok 2000[/URL]

dzięki za info ale ja już zalałem castrolem magnatekiem półsyntetykiem i jest dobrze ale dzięki za pomocną dłoń