| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Maxleos OMEGA B 2,5 V6 Warszawa | 2008-10-07 19:43:34 Chyba najlepiej od razu spytać fachowca: tel. 694 228 395, albo szukać szczęścia na www.automat.pl
|
Maxleos OMEGA B 2,5 V6 Warszawa | 2008-10-09 18:17:20 Za naprawę usterki mojej ASB w 7 warsztatach "skrzyniowych", które sprawdziłem, śpiewali 4-5 tys. zł (nie wiem, ile by było przy odbiorze). Gościu, do którego podałem Ci nr kontaktowy, naprawił ten temat za cztery razy mniej kasy (a sporo żelastwa było do wymiany). Je znalazłem kontakt do niego właśnie tu na forum, dlatego też poleciłem go Tobie, jako być może najtańsze rozwiązanie problemu ze skrzynią. Ponadto uważam, że mała jest szansa na znalezienie odpowiedzi w temacie ASB od Chryslera na forum Omeg, więc rzuciłem też propozycję wykonania poszukiwań na stronce www.automat.pl - mając na myśli tamtejsze forum, czyli dokładniejszy link wygląda tak: http://www.automat.pl/forum/
Tam jest gigantyczna ilość użytkowników automatów, więc chyba powinno być łatwiej coś konkretnego się dowiedzieć. |
7gsi LOB MEMBER wieś | 2008-10-09 19:43:32 Maxleos ![]() |