Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() kufcio Omega C 2,2 DTI --- | 2008-11-23 21:01:11 Witam
koledzy na prawde nie ma mapy na polske do nawi ncdc 2015? Nie moge znalezc zadnego info na ten temat a w googlach znalazlem takie info. pozdr |
![]() ravba LOB NET MEMBER Omega Irmscher Ustrzyki Dolne | 2008-11-23 21:18:10 nie było, nie ma ,nie będzie.... ![]() |
![]() silent LOB SYMPATYK ΩB 2.5 Warszawa | 2008-11-25 10:41:55 AMEN!
|
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-05-27 17:23:49 Czołem
Podepnę się pod temat żeby nie mnożyć, radio NCDC 2015. Radio włącza się i wyłącza, komputer/wskazania działa, czyta CD ale brak dzwięku ... brak także stacji radiowych, nie mogę odświeżyć listy stacji, brak również dźwięku przy zintegrowanym telefonie. Ostatnio lakierowałem błotnik i drzwi (likwidacja rys na karoserii) został odłączony aku, być może to ma związek dlatego opisuję i zwracam się do Was o pomoc. Może ktoś ćwiczył podobną sytuację ? Co mogę poradzić we własnym zakresie ? Ewentulanie będę zobowiązany za namiar na kogoś w Stolicy kto poradziłby sobie i pokonał ciszę ..... prooooooooszę. Pozdrawiam wszystkich ! |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-05-30 21:44:10 Witam,
kocham dzwiek silnika i turbinke jak sie zalacza, ale brak mi glosu Radia Nostalgia .... nikt, zadnej podpowiedzi ![]() Sciskam |
![]() PabloW85 LOB SYMPATYK Omega B FL Krotoszyn | 2012-05-30 22:12:28 Witam, jak kupiłem Omegę miałem to samo, tyle że w NCDC 2013 ale to prawie to samo. Poradziłem sobie z tym ale trzeba było zaprogramować EPROM. Trzeba rozebrać radyjko podpiąć programator do kości i zaprogramować. Poszukaj na elektrodzie tam temat był opisywany, jest też kontakt do gościa we Wrocławiu który to naprawia. Jak znajdę czas to postaram się poszukać też i przesłać ci jakieś info. |
![]() bratyslaw LOB SYMPATYK Omega 3.0 V6 Parczew | 2012-05-30 23:07:52 Stawiałem to radio na czystej pamięci - też poszło. |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-05-31 13:59:49 Hej, dzieki za podpowiedzi.
Jako ze jestem genialny w naprawach musze poszukac wsparcia ![]() Odnalazlem Wroclaw, numer bledny; znalazlem w necie na Okeciu punkt ale probuje sie porozumie. Tymczasem dzisiaj kolejny (trzeci) warsztat naprawczy testuje, na Brodnie (Wawa). Nie kumam dlaczego taki klopocik z naprawa tego modelu skoro czytajac fora widze ze w miare czesto wystepujaca usterka. Hmmm Polecam sie Waszej pamieci nieustajaco !! pozdrawiam |
![]() PabloW85 LOB SYMPATYK Omega B FL Krotoszyn | 2012-05-31 15:33:51 Jakby ci to coś pomogło to mam wsad pamięci EPROM i jakieś instrukcje na dysku w kompie pozostałe po tym jak przerabiałem temat u siebie. Odezwij się na priv to wyślę ci paczkę w ZIPie na maila. |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-05-31 19:38:16 Dzięki PabloW85 !
Chętnie tyle że sam tego nie zrobię ![]() Kolejny fachowiec poległ dzisiaj hihihi czuję, że będzie zabawa cholera aż nie chce się wierzyć że to taki kłopot. No nic, jutro zajrzę na Okęcie, namierzyłe z netu warsztat, może mnie ucieszy. Także dam znać dla potomnych jaki wynik. Pozdrawiam |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-06-11 16:20:41 Hej
Dla kolejnych w klopocie uzupelnie historie, jej final. Znalazlem narescie w Wawie magika, ktory zna te radia i naprawia, kumaty i z miejsca podjal sie naprawy. Takze zadne nowe, mam komplet ten sam ![]() Do tego naprawa zablokowanej szuflady na plyty. Wlasnie odebralem, wszystko w jak najlepszym porzadku, podlaczone bez klopotu, nawet podswietlenie na kierownicy wrocilo uff, takze jestem happy. Chociaz kilka stowek padlem .... . Nie napisze co bylo, zbyt wczesnie zdradzilem, ze na forum chce napisac przyczyne hehe w kazdym razie rozbierane i grzebane w srodku. Dla potrzebujacych podaje namiar: Car-Media, Al Krakowska, Okecie, na tylach Meble Agata. ps: dodam dla higieny, ze awaryjnie znalazlem innego magika (takze w temacie i zna te radia) w Czestochowie. Mozna wyslac kurierem i takze samo odebrac, cenowo konkurencyjny ale wolalem u siebie na miejscu. Scisk |
rasek LOB SYMPATYK Ω BFL AUTOMAT ... Warszawa | 2012-06-11 16:44:28 Dodam jeszcze, byc moze dla wielu to oczywistosc, ale:
- odlaczac aku wylacznie jak radio jest wylaczone/wygaszony wyswietlacz, - zadnego spawania na samochodzie i podlaczania pod mase. u mnie byl odpinany aku, albo przypadek albo zwiazek z awaria i brak profesjpnalizmu w warsztacie. Czytajac w necie, czesto dochodzi do awarii/spiecia podczas rozlaczania aku wlasnie. scisk |