Czy to klubowy ?

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Właśnie ukazało się to zdjęcie w tvn24.pl

"Kierowca samochodu osobowego został ranny i przewieziony do szpitala. Kierowcy ciężarówki nic się nie stało."

Przykre, ktokolwiek to jest !
Życzę szybkiego powrotu do zdrowia !

ooo szlak. Kolejny Esperak poległ.
Będą kolejne części zamienne (flaczki,narządy)

Cytat:
2009-09-07 16:02:00, franko25 pisze:
ooo szlak. Kolejny Esperak poległ. Będą kolejne części zamienne (flaczki,narządy)

Dokładnie to flaczki są nieźle zmasakrowane, ale część narządów zachowała się i na pewno znajdą się na nie chętni

ale wrazliwosc.....beda czesci zamienne, a moze kierowca potrzebuje jakiejs czesci zamiennej...

Cytat:
2009-09-07 17:31:44, adamesce pisze:
ale wrazliwosc.....beda czesci zamienne, a moze kierowca potrzebuje jakiejs czesci zamiennej...

kto chętny oddać nerkę? A tak na poważnie esperak skasowany nieźle. Kierowca też musiał oberwać konkretnie.

Ale najważniejsze to że kilkunastoletnim i może dosyć pordzewiałym złomiakiem można za atakować tira i przeżyć pamiętajmy wielkość ma znaczenie
Swoim nie będę próbował

[ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2009-09-07 17:53:48 ]

Cytat:
2009-09-07 17:53:20, Kula69 pisze:
Ale najważniejsze to że kilkunastoletnim i może dosyć pordzewiałym złomiakiem można za atakować tira i przeżyć pamiętajmy wielkość ma znaczenie Swoim nie będę próbował [ wiadomość edytowana przez: Kula69 dnia 2009-09-07 17:53:48 ]

stosunek mas niestety zabija a znaczek na masce ma o tyle znaczenie , że im dalej od nosa kierowcy tym lepiej

Aha... dziś spotkało mnie to samo ... tylko mniej masakrycznie... Do naprawy potrzebuje chłodnicy, pasa przedniego, 2 reflektorów, 2 migaczy, zderzaka przedniego z halogenami, lewego nadkola, resztę dopisze po oględzinach jak jutro go rozbiorę ... Fotek nie mam z wypadku, ale jak słyszeliście wypadek na 3go maja dziś o 16:30

Dobrze, że Tobie nic się nie stało

Cytat:
2009-09-07 20:42:51, Maniek_Ka pisze:
..Fotek nie mam z wypadku, ale jak słyszeliście wypadek na 3go maja dziś o 16:30

Przejeżdzałem tamtędy ..ale chyba ciut wcześniej ...dosłownie z 15 minut!...był spokój i cisza, zero kolizji ...tylko jakiś dziwne sakremencko duży ruch!

Współczuję...nawet jeśli do naprawy jest tylko auto

HenBas! ...kaj to było coś wkleił ??

Pozdrawiam

Wrzucam foty
http://s899.photobucket.com/albums/ac200/Maniek18/?action=view¤t=Img0875.jpg

Imageshack nie działa ;/

Pokazywarka.pl wyświetla ze niedozwolony format.... ;/

No właśnie był ruch a ja się troszkę spieszyłem na egzamin ... jechałem 60km/k i się zapatrzyłem na tramwaj po lewej czy nie skręca prosto na mnie, a gdy się spostrzegłem ze przedemną stoją, powtarza stoją nie jada 2 samochody chociaż tramwaj już dawno przejechał...

Po ocenie sytuacji i zwinięcie się wszystkich władz... ten pierwszy kierowca z bordowego opla, nie odjeżdżał chociaż był lekko "puknięty" domyślałem się ze coś nie tak... do tego nie wszystkie zeznania były zawarte w protokole... bede informowal odnośnie tej sprawy

[ wiadomość edytowana przez: Maniek_Ka dnia 2009-09-07 22:26:54 ]

Cytat:
2009-09-07 22:19:25, Maniek_Ka pisze:
Wrzucam foty http://s899.photobucket.com/albums/ac200/Maniek18/?action=view¤t=Img0875.jpg Imageshack nie działa ;/ Pokazywarka.pl wyświetla ze niedozwolony format.... ;/

a TAK po prostu:

nie można było wkleić ??

no w sumie ... nie mam głowy dziś, nie dotarłem na egzamin na studia i jeszcze wypadek... koszty to ok. 1200zl ;/ mnie więcej tak mi się wydaje ... Może z częściami bede mial łatwiej jak z esperaka co na szrocie leży kolo Expo Silesi

Cytat:
2009-09-07 21:16:23, bogdan1 pisze:
HenBas! ...kaj to było coś wkleił ??

Ten wypadek miał miejsce w Markach pod Warszawą !