[k] 125p

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Kupię fiata 125p. Rocznik, kolor i wersja obojętne. Byle był zdrowy blacharsko i nie tykany przez wiejskich blacharzy. Może być bez silnika. Wiadomość na priv albo tel. 504467785.

Wczoraj oglądałem jednego, blacharsko do ideału to mu niestety brakuje ale raczej nikt go wcześniej nie łatał, lakier na pierwszy rzut oka oryginał w kolorze srebrzystym. Buda była przekładana, w papierze rocznik 83 buda późny mr chyba 88 (tylko na jedną szybę zerknąłem). Wnętrze raczej ok.
Silnik na łańcuchu z zamontowaną trucizną, skrzynia skośne 4. Podobno na chodzie, ale nie odpalałem.
Nie jest to sztuka tylko do wymycia i jazdy, ale do remontu baza niezła. Cena 900zł, ale podobno można jeszcze parę stów ugrać.
Jak Cię interesuje to mam jakieś mizerne foto poglądowe na telefonie.

Daj to foto w wolnej chwili.
Dzięki.

Tybek sprzedaje swojego czerwonego
Poszukaj poniżej

Już wczoraj do niego pisałem na priva, jeszcze nie odebrał wiadomości.

Tylko takie foto zrobiłem.
Z blachy do zrobienia są drzwi poniżej listew, łączenie progu z błotnikiem, od spodu podproża i mocowania lewarka, sama podłoga wygląda zdrowo pomijając te miejsca podnoszenia z przodu. Plus tylny błotnik po dzwonie i lekkie wgniecenie na przednim. Do tego jeszcze kilka pomniejszych pryszczy. Możliwe że o czymś zapomniałem/nie zauważyłem bo oglądałem go raptem chwilę.

Dziękuję, pas.

Właśnie wysłałem "prześwietlenie" w formie tekstowej od początku do końca auta, na priv jakby ktoś też chciał to chętnie wyślę bo aktualnie wqrwa złapałem na ten egzemplarz... Czas zakładać tarczę do kątówki