forum klubowedołącz do klubulista klubowiczówauta klubowiczow
  

Wolne działanie strony forumowej.. co do ch..?? - Strona 2

  
 Sortuj posty wg daty: 
rosnąco malejąco
 >> wyświetlony od najstarszych postów <<
«1 2
 Autor 
 2016-01-27 15:44:30

nie wiem co wam się muli w firefoxie ja używam od lat i dla mnie nie ma lepszej przeglądarki.Mi się nic ne muli jest ok
2019-09-07 11:03
  
 
 2016-01-28 07:13:12

Chyba to jednak "moja" wina. Łączylem sie wczoraj z Katowic i wszystko hulało. Dzis w domu problem wrócił. Tak jakby moj internet z Netii miał problem z fefkiem.. dziwne bo to jedyna sytuacja gdzie wystepuje ten problem. A forum bez menu laduje sie tak samo (widac tylko gornu baner), a motonews - po kilku minutach bialej strony stracilem cierpliwosc, jeszcze wolniej.
2019-09-13 15:18
  
 
 2016-01-28 17:53:03

Cytat:
2016-01-28 07:13:12, yezXR3i pisze:
Chyba to jednak "moja" wina. Łączylem sie wczoraj z Katowic i wszystko hulało. Dzis w domu problem wrócił. Tak jakby moj internet z Netii miał problem z fefkiem.. dziwne bo to jedyna sytuacja gdzie wystepuje ten problem. A forum bez menu laduje sie tak samo (widac tylko gornu baner), a motonews - po kilku minutach bialej strony stracilem cierpliwosc, jeszcze wolniej.



Czyli tak, na pewno nie jest to Nasza wina jako fefku. Wina jest albo po stronie Twojego ISP albo motonews. Zawsze mozesz sprobowac zobaczyć jak daleko jesteś od motonews (traceroute / tracert motonews.pl) i to samo na fordescort.org - im wiecej przeskoków tym gorzej działa (z grubsza)
Zawsze mozesz sprobować jeszcze czyszczenia pamieci podrecznej przeglądarki(i routera), moze coś gdzieś sie z keszowało.

-----------------
FEFK #2481
2019-11-01 19:18