Lampy tylne - proźba o foto

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Koledzy w Omedze C Caravan były zakładane dwa rodzaje lamp tylnych - w/g ASO "jasne" i "ciemne"

Nikt nie ma na stanie tych lamp i można zobaczyć je jedynie po złożeniu zamówienia.

W związku z tym mam proźbę : czy ktoś dysponuje zdjęciami na którym można zobaczyć te lampy (szczególnie "ciemne"), lub ewentualnie zna jakąś stronkę.

Będę wdzięczny za wszystkie informacje. Podaje mój e-mail: junior@pest-ario.pl[addsig]

powiem ze o ciemnych w omedze C to pierszy raz slysze ale o jasnych owszem zeskanowalem tobie z katalogow i wyslalem na maila. Daj znac jak dojda.

Pozdrawiam Piotrek

a właśnie ma zapytanie
jak wiecie w Omedze 3000 tylne lampy są takie przyciemnione.
A mnie by interesowały podobne ino rozjaśnione - czasem się to nazywa Lexus look, po prostu biały klosz.
Nie jestem pewien, ale chyba gdzieś coś takiego widziałem.
Gdyby ktoś wiedział gdzie można je zakupić lub nabyć na innej drodze, to będę rad.

Lexus-look bym chciał, ale pytałem się u przdstawicieli Helli, MHW i jak narazie albo moge o nich pomarzyć albo kupić jakiegoś matchboxa typu Golf III, Astre tudzież samego Lexusa... o białych kloszach też można zapomnieć no chyba, że ktoś zrobi je na zamówienie (wtedy się pisze na to!).

a przyciemnione są nie tylko w 3000 (we wszystkich Caravankach po 91r. no chyba, że bita była... sprawa została wyjaśniona na V (wakacyjnym) LOB Party Augustów)

pozdr.