| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
Cleber (S) LOB MODER Jeep WG Overland :-) Legnica | 2003-11-25 16:10:18 Koledzy w Omedze C Caravan były zakładane dwa rodzaje lamp tylnych - w/g ASO "jasne" i "ciemne" Nikt nie ma na stanie tych lamp i można zobaczyć je jedynie po złożeniu zamówienia. W związku z tym mam proźbę : czy ktoś dysponuje zdjęciami na którym można zobaczyć te lampy (szczególnie "ciemne"), lub ewentualnie zna jakąś stronkę. Będę wdzięczny za wszystkie informacje. Podaje mój e-mail: junior@pest-ario.pl[addsig] |
ZAWA Opel Omega B Caravan Grójec | 2003-11-26 17:59:32 powiem ze o ciemnych w omedze C to pierszy raz slysze ale o jasnych owszem zeskanowalem tobie z katalogow i wyslalem na maila. Daj znac jak dojda.
Pozdrawiam Piotrek |
Mlody_Omega HONOROWY WETERAN Lanser Pabianice | 2003-11-27 19:58:17 Lexus-look bym chciał, ale pytałem się u przdstawicieli Helli, MHW i jak narazie albo moge o nich pomarzyć albo kupić jakiegoś matchboxa typu Golf III, Astre tudzież samego Lexusa... o białych kloszach też można zapomnieć no chyba, że ktoś zrobi je na zamówienie (wtedy się pisze na to!).
a przyciemnione są nie tylko w 3000 pozdr. |