Naklejka klubowa - Strona 4

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Cytat:
2006-07-04 16:52:25, KiLLPiT pisze:
Siema juz wczoraj udalo mi sie znalezc ladna podoba mi sie ale mozliwosci zdobycia jej dopiero na zlocie czy jest jakas inna opcja ???

A jak myślisz?

Cytat:
2006-07-04 16:52:25, KiLLPiT pisze:
Siema juz wczoraj udalo mi sie znalezc ladna podoba mi sie ale mozliwosci zdobycia jej dopiero na zlocie czy jest jakas inna opcja ???

Hej

Ależ oczywiście. Opcji jest wiele, ta najbardziej z możliwych w tej chwili to kupienie mojej Omegi (oczywiście z naklejką) za niezbyt rozsądne pieniądze. To żart, bo jedno i drugie dla mnie jest bezcenne
Dajcie sobie Test-ci w końcu na luz. Poczytajcie regulamin, a zostaniecie oświeceni. Naklejka jest jakby nie było wyróżnieniem pośród wielu Omeg na naszych drogach, a w szczególności oznaką przynależności klubowej. Tak bez urazy, gdzie Wy, a gdzie klub? Droga jeszcze daleka i to z wielu powodów, o których nie wspomnę, bo napisano tu już tomy na ten temat

Rozumiem i mam nadzieje ze te droge pokonam hehe pozdrawiam

Cytat:
2006-07-04 07:07:40, KiLLPiT pisze:
Witam zapewne naklejki niema szans dostania lub wysłania poczta tylko na zlocie jak dobrze przeczytałem.A gdzie mozna ja zobaczyc bo szukałem ale bez skutku ???

możesz obejżeć na dupci mojej Omci

Witam

Wyczyściłem szybkę na tylnej klapie (B Caravan) i przykleiłem (w końcu !!! ) naklejkę.
Przejechałem 700km i ..... o mało jej nie zgubiłem

Pytanie brzmi:

Na "kropelkę" ją ????

Cytat:
2006-07-19 01:22:05, tomasz_kombi pisze:
Witam Wyczyściłem szybkę na tylnej klapie (B Caravan) i przykleiłem (w końcu !!! ) naklejkę. Przejechałem 700km i ..... o mało jej nie zgubiłem Pytanie brzmi: Na "kropelkę" ją ????

Chyba tafił Ci się wadliwy egzemplarz, albo powierzchnia styku mimo czyszczenia była tłusta. W tej sytuacji kropelka jest raczej niewskazana, narobi Ci niemiłych ciężko usuwalnych śladów na szybie.A poza tym chyba kropelka ma tendencję do rozpuszczania czego się tylko da a zwłaszcza tworzyw sztucznych. Proponuję zmienić miejsce na nieco niższe na karoserii - jakoś nie pamiętam żeby ktoś wspominał o odklejeniu się "żółciaka" z blachy (nawet z mojej korozji ani drgnie).Proponuję mocną taśmę dustronną do dywanów i wykładzin.

Natomiast ja mam inny problem i proszę o poradę .
Z powodu postępującej eutanazji grata w końcu dojdzie do chwili, że wyląduje on w domu niespokojnej starości w Parczewie albo trafi w ręce drobnego rozbieracza narządów albo w ręce technicznego ignoranta przy zakupie
W zwiazku z powyższym szykuję się do zdjęcia naklejki (co jest chyba najgorszą możliwą "degradacją" statusu LOB). Z przyczyn rodzinnych i zmiany toru życia nie przypuszczam żeby tak szybko pojawiła się następczyni mimo mojej zażartej walki o to.
Chcę przechować naklejkę "na później" i wymyśliłem sobie że delikatnie ją odkleję i nakleję na kawałek papieru woskowanego po jakimś arkuszu samoprzylepnego papieru.- Da radę?

Cytat:
2006-07-19 06:55:16, Solltys pisze:
jakoś nie pamiętam żeby ktoś wspominał o odklejeniu się "żółciaka" z blachy (nawet z mojej korozji ani drgnie).

Nie tylko z blachy. Ja mam na tylnej szybie. Po prostu ją przetarłem szmatką i pac nalepka. Ani myśli się odkleić.

Cytat:
W zwiazku z powyższym szykuję się do zdjęcia naklejki (co jest chyba najgorszą możliwą "degradacją" statusu LOB).

Zrób to ostrożnie, bo Twój bolid może po tej operacji się rozpaść

Cytat:
2006-07-19 09:17:41, miklo pisze:
Zrób to ostrożnie, bo Twój bolid może po tej operacji się rozpaść

I tu masz rację zupełną, ponieważ wiązania molekularne utrzymywane są wyłącznie dzięki zmaterializowanej w postaci drutu mojej silnej woli oraz mocy naklejki.
Przed odklejeniem jej wjadę do dużego worka żeby nie narobić się przy sprzątaniu resztek

Użyjcie opalarki , lub suszarki , aby zdjąć , albo nakleić.

Tylko z głową

Jak można dostać naklejkę?

Cytat:
2006-07-19 22:04:34, PiotrS pisze:

A kontynuując:
"Patex is sehr gut klej !!!"
Walnąłem ją dzisiaj rano na szybę i pomknąłem do W-wy i z powrotem (600km).
Naklejeczka ani drgnie.
I tak już ma być...
Do samego końca ....
...... mojego lub jej

PS. Jeszcze raz wielkie dzięki dla seweryna80. Bez Twojej pomocy cieniutko bym dzisiaj "śpiewał"

[ wiadomość edytowana przez: tomasz_kombi dnia 2006-07-19 23:17:33 ]

Cytat:
2006-07-19 22:04:34, PiotrS pisze:

Wszystko zalezy od ceny

Cytat:
2006-07-23 17:35:16, lord_craven pisze:
Wszystko zalezy od ceny

Ile?

Cytat:
2006-07-23 19:06:38, PiotrS pisze:
Ile?

Za takie pytania innych banowali...
Przyjedz na zlot to sie dowiesz (no chyba ze w Borsku ktos Ci powie )

[ wiadomość edytowana przez: chemik333 dnia 2006-07-23 19:32:31 ]

Cytat:
Ile?

nie stac Ciebie

Cytat:
2006-07-23 19:31:38, chemik333 pisze:
Przyjedz na zlot to sie dowiesz (no chyba ze w Borsku ktos Ci powie )

Chemik333 fajny z Ciebie chłop!

Cytat:
2006-07-24 08:47:32, PiotrS pisze:
Chemik333 fajny z Ciebie chłop!

Piotruś postaw browarka to wstawię się za Tobą u Vetsów to może opchną Ci Ją (naklejkę) za rozsądną kaskę

Cytat:
2006-07-24 22:58:23, gumbas-66 pisze:
Piotruś postaw browarka to wstawię się za Tobą u Vetsów to może opchną Ci Ją (naklejkę) za rozsądną kaskę

Taka zolta to juz mam... no chyba ze chcesz mi zalatwic nowa, czarna z napisem "czarna lista"

Cytat:
Ile?

Zgrzewka browca za kazda literke

Kwestia do przemyślenia dla starszyzny do czasu PARTY

1. Jeździdło nieomegowe.
2. Z rozpaczy za omą naklejka pękła przy demontażu
3. Czy honor Los Omegas Bestiales pozwoli na noszenie "do czasu zanabycia jedynie słusznego pojazdu" nowej klubowej "blachy" na garbie mniejszej siostry omegi?

Zamotałem? Dokładny lobbing na PARTY-cholera mam mniejszy bagażnik nie zmieści mi sie tyle jednostek 0,5 argumentacyjnych co potrzeba