KJS o Puchar firmy ANWA 20 marca 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Automobilklub Krakowski organizuje w dniu 20 marca 2005 r. (niedziela)
KJS o Puchar firmy ANWA autoryzowanego dealera TOYOTY.
Impreza jest I Eliminacją z cyklu 4 imprez o Puchar TOYOTY dla kierowców amatorów o 1/6 licencji rajdowej. Organizator do imprezy dopuszcza zawodników z licencją rajdową, którzy będą jednak klasyfikowani tylko w klasie gości o ile zbierze się 5 załóg.
Na trasie zlokalizowano 10 prób sportowych o łącznej długości ok. 14,5 km.
Ps-1 Lotnisko w Czyżynach (4x), PS-2 Maxi Schrott (3x), PS-3 Baza ANWA (3x), wszystkie próby są w charakterze mini OS-ów.
Na mecie rajdu czekają na uczestników nagrody i posiłek. Więcej informacji na stronie:www.rajdy.krakow.pl
Główną nagrodą całego cyklu jest zestaw kina domowego i kpl. opon, za II miejsce telewizor a za III miejsce odtwarzacz DVD.

Serdecznie zapraszam
Dyrektor KJS
Andrzej Borowiczka

Kontakt:
a.borowiczka@alpha.net.pl
tel.501-013-797
info@rajdy.krakow.pl
Słoik GG 4510656

Jak ktos sie wybiera to sie spotkamy Ale niestety nie startuję, ale za to będę przy organizaczji czy tam cholera wie co jeszcze. Tak sie sklada, ze to moje miejsce pracy.

Magda się rozchorowała i szukam pilota na gwałt! Czekam na info.

EDIT:
Nieaktualne. Już jest chętny!

[ wiadomość edytowana przez: dommel dnia 2005-03-17 19:45:46 ]

a tak bardzo chcialam wystartowac!!! Dommel bardzo Cie PRZEPRASZAM!!!! ale niestety grypka mnie dopadla ( franca jedna... ). Nawet nie przyjde pokibicowac... aaaaaaaa

Cytat:
2005-03-17 17:47:21, dommel pisze:
szukam pilota na gwałt!

jak na gwałt to ja bym pilotke wolał

chciałbym serdecznie podziękować (kolejność przypadkowa):

- Kosmo- i + 3 osoby sędziujące - DAŁO SIĘ !!! wielkie dzieki !!!

- Gadzio -wiesz za co (też się dało)

+ of course Tomy & Marek (jak zwykle na stanowisku)

dzięki Wam próba na maxi była stylu Rally-Kraków- dzięki Wam wielkie za zaangażowanie- dziękuję w imieniu Ak i swoim

[ wiadomość edytowana przez: konrad_p dnia 2005-03-20 21:14:55 ]

Zapraszam do oglądania Galeria

impreza super, jakoś dałem rady, choć trochę się zanudzałem bo nikt nawet nie potrącił opony, gdyby się taśma od wiartu nie urwała dwa razy to bym zasnął. Choć wiem jedno że lepiej jest startować niż stać i patrzeć jak to inni robią

Impreza Była Naprawde Super, organizacja pierwsza klasa, zero błedów itd... wszystko ok, prócz jednego palanta,,ale pozatym wszystko ok pozdrawiam

[ wiadomość edytowana przez: marek-s dnia 2005-03-20 22:41:41 ]

Cytat:
2005-03-20 22:23:19, Marek-s pisze:
Impreza Była Naprawde Super, organizacja pierwsza klasa, zero błedów itd... wszystko ok, prócz jednego palanta,,ale pozatym wszystko ok pozdrawiam [ wiadomość edytowana przez: marek-s dnia 2005-03-20 22:41:41 ]

Kjs bardzo udany troche wymarzlem na starcie ale mowi sie trudno bardzo fajna imprezka i bylo na co popatrzec

Cytat:
2005-03-21 15:21:15, Domingo pisze:

????????

oczywiście imprezka super( mówie o próbie na maxi), bo na lotnisko nie można było dojechać,
miałem wpaść tylko na chwilkę, ale sie porobiło i zostałem do końca
szkoda że mocne furki sie posypały i tak zabardzo to nie było kogo oglądać
super fotki Mateusza, nawet clio sie załapało.

[ wiadomość edytowana przez: domingo dnia 2005-03-21 16:43:30 ]

Musze przyznać że imprezka naprawde fajna.Nasz pierwszy start debiut kierowcy i pilota(ja) 7 w klasie i 16 w generalce jak na seryjne auto uważam za wynik dobry. Mam nadzieje że do maja uzbieramy fundusze na podrasowanie sprzętu.
A zapomniałbym kierowcy najlepiej jechało sie na Maxi

Pozdrawiam
Tomek

jak zwykle spóźniony ale pasuje coś napisać.....
impreza super, zajebista atmosfera, wszędzie znajomi
(zawodnicy i sędziowie)
szkoda że mój złom zjadł mi tyle nerwów, ale dzięki „małej pomocy
jak na drugi KJ-s w życiu (ostatni dokładnie rok temu) myślę że nieźle 3 miejsce w klasie 

Zapraszam do oglądania ZDJĘĆ

moje fotki tutajKLIK zapraszam do ogladania i prosze o oceny

Dommelowi chyba nie spodobała się gaśnica

Impreza super pod każdym względem. Krótkie dojazdówki co prawda dają niewielkie szanse na naprawę autka bez spóźnienia na PKC ale mimo wszystko Wojtek dał radę . Niewiele brakło do wygrania klasy - z Pulpitem szliśmy łeb w łeb (gratuluję). Pozostaje się cieszyć z miejsca drugiego i piątego w generalce

Mam nadzieję, że kolejne eliminacje będę w podobnym tonie.

Cytat:
2005-03-22 20:18:49, Konrad_P pisze:
Dommelowi chyba nie spodobała się gaśnica

Starałem się doszukać podobieństwa do pucharku...

...bez skutku jak widać

Walka z Domelem Byla zacięta do smaego konca i to dawalo takie emocje.
Walka o setne sek na kazdym odcinku.....jednak po straconej oponie juz nie mialem szans wiec jechalem na max bo nie mialem nic do stracenia i udalo sie nadrobic
W niektorych miejscach bylo ciekawie i niezezpiecznie.
Jak na 1 moj start jestem w pełni zadowolony z wyniku i calej imprezki,
Dzieki Domel za rywalizacje bo bez tego to KJS milby inny obraz w moich oczach.

pozdrawiam i jak sie pozbieram z funduszami to moze wystartuje na 2 el.