Uwaga na złodziei !

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Dzisiaj około 20.00 włamali sie do mojego samochodu i ukradli fotel BIMARCO - czarny. Na dodatek poprzecinali pasy SABELT'a. Przestrzegam przed "okazyjnym" zakupem.

skurwysyństwo.

niestety Cała Polska.... :/

o kurwa, brak słów

Zdjęcie kubła:
Był zamocowany na metalowych szynach "samoróbach" pomalowanych na srebrno.

wspolczuje !!
cos o tym wiem mnie jakis czas temu ( miesiac juz chyba ) ukradli z pod domu radio wybijając szybe i zucajac peta na siedzenie ktory ypalił dziure !!! złośliwy kutas ( to ostanie wyprowadzilo mnie z rownowagi na tydzien- niepale fajek no i ta dziura........)
700zł w plecy w dodatku radia nie mam

nie jestes sam!!!!! nieprzejmuj sie ja bede mial nastepne radio za rok

mam nadzije ze ty kubła szybciej!!!
pozdrawiam

i wszystkim skur**synom zlodziejom zeby sie wam zjebalo t moje radio!!

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-03-12 19:15:59 ]

współczucia! ja swój kubeł przyspawełem i rozpowiedziałem na osiedlu mam nadzieje że to uchroni go przed próbą kradziezy....co do złodzieji powinni im ręce ucinać mi ukradli jakis czas temu narzędzia, ale prawdopodobnie chcieli auto ukraśc....tylko że debile nie zauważyli ze silnika nie było (był w garażu) i to auto uchroniło
3maj sie!

WITAM . nie jestem z krakowa ale z malej dzierdziowki niedaleko rzeszowa i powiem wam ze w krakowe bywam dosc czesto i mnie tez spotkala kradziez auta centralnie kolo szpitala na parkingu w bialy dzien .... takich suki......kotow od razu bym zaje......l nastepnym razem postawie auto w tym samym miejscu i przyczaje sie na milego pana lub panow .... kij ze wybija mi szybe.... najpierw pobije w obronie wlasnej a dopiero potem jak juz nie beda w stanie wstac zadzwonie na policje.... do zlodziei.... jak wam sie nudzi to zajmijcie sie wozkiem rutkowskiego a nie obrabiacie ludzi ktorzy ciezko pracuja na to co maja zamiast pogarszac morale kraju tak jak wy .....