5. rajd mazowiecki. 2 IV 2005, otwock

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

W piątek, 1 kwietnia, na parkingu przed Liceum im. K. I. Gałczyńskiego w Otwocku (ul. Gen. J. Filipowicza 9) rozpocznie się uroczystą ceremonią 5. Rajd Mazowiecki, druga runda Rajdowego Samochodowego Pucharu PZM. Następnego dnia od rana na zawodników będzie czekało łącznie 7 odcinków specjalnych (w sumie 72 km oesowe). Ostatnim z nich będzie niezwykle widowiskowy "Otwock", który co roku gromadzi rzesze kibiców.
Zespół Rajdowy.Garaz będzie obecny na trasie rajdu w składzie Konrad Grochot/Marcin Pętlak. Będzie to debiut załogi w RSP PZM, a także debiut naszego nowego samochodu - Skoda Felicia przygotowana w specyfikacji N2.
Pod adresem www.ak-polski.org.pl/mazowiecki ruszyła oficjalna strona rajdu. Już teraz na stronie znajdują się informacje o programie rajdu, a także materiały o bezpieczeństwie podczas trwania zawodów. Można również zapoznać się z aktualną klasyfikacją Pucharu PZM po Rajdzie Magurskim. Serdecznie zapraszamy zawodników i kibiców na rajd! (inf. prasowa)

wiecej informacji o zespole

w koncu jedziemy z konradem nasz pierwszy pzm.
a z krakowa wogole duza ekipa patrzac na liste zgloszen:).
zapraszamy na rajd:)

powodzenia !!! udanego debiutu

mountez do zobaczenia na rajdzie.. jakby co to zapraszamy do nas na serwis na kielbaske powodzenia!

Powodzenia!!!

jeździłem dziś z Konradem skodą auto przygotowane i widać że się chłopak pali do jazdy oby dojechali do mety cali i zdrowi. trzymam kciuki!!!

P.S.
żal mi tylko widynka bedzie biedny sam siedział na seriwisie toż to nie pozostaje nic innego jak pić

Udanego debiutu

OGNIA CHŁOPAKI!!!!!!!!

naprzód Panowie-za Kraków!!!!!
mam nadzieje że niepalne gacie wyprane na śnieżnobiałą biel?!

Powodzenia

I do mety Panowie jazda:

Pozdrawiam

wybiera się ktoś oglądać rajd??

Powodzenia chłopaki, byle do mety!!

Trzymam kciuki za was , jak cos to kiedyś bede mógł powiedzieć że znałem was za czasów kreciołków

szkoda chłopaki że na 4km przed metą ostatniego oesu padło auto, ale przynajmniej pierwsze koty za płoty

Cytat:
2005-03-30 17:17:01, magda106 pisze:
mountez do zobaczenia na rajdzie.. jakby co to zapraszamy do nas na serwis na kielbaske powodzenia!

otrząśnij się!!

Kurde, straszny pech - najpierw już podczas zapoznania urwała się gałka, potem lekkie jaja z lewarkiem w czasie OS'ów, a na koniec awaria przed końcem ostatniego OS'u - kamień uwalił w bak i rozwalił obudowę pompy paliwa i samą pompę!!

p.s. podziękowania dla załogi i serwisu białej Micry (Pieczarka/Rozkrut) za pomoc w serwisowaniu i pyszne kiełbaski

...i po rajdzie...

Przygód nie brakowało ale myślę że jak na pierwszy raz nie było bardzo źle.
Niestety nie udało się dojechać do mety. Uderzyliśmy bakiem w kamień na 6 os-ie, rozwaliła się pompa paliwa i stanęliśmy w polach.

Nasza ekipa serwisowa w składzie: widynek i schwepes spisała się super! Dziękuję za pomoc w przygotowaniach do rajdu oraz podczas trwania imprezy.

Dziękuję również za pomoc załodze z numerem 59 (Marcin Pieczarka/Bartosz Rozkrut).

ps. Zebraliśmy bardzo dużo doświadczeń, więc następnym razem może być tylko lepiej .

http://www.rajdy.malopolska.pl/ - Moja galeria z rajdu

myślę że Wasz debiut był całkiem udany, szkoda tego ostatniego OeSu...