EVO IX

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
w końcu jest , wg, mnie pikny chociaż nie tak agresywny jak impreza , 3 wersje silnikowe:
- FQ-300 - 305 KM przy 6950 obr/min. 4,7s do setki
- FQ-320 - 326 KM przy 6700 obr/min. 4,5s do setki
- topowe FQ-340 - 345 KM przy 6800 obr/min 4,3s. do setki

mniam

podobno nie wolno dawac zdjęć , tylko linki, ktoś ponad regulaminem ??

Jak EVO VII i VIII mi nie podchodzily, to IX dzieki temu tylowi i i przedniemu zderzakowi robi na mnie wrazenie. No i dane ktore Palink podal sa niczego sobie. Ale dla mnie EVO VI jest najbardzie agresywne i piekne, mam w sobie prawdziwego ducha sportowego.

yyyyyyyyyyyyyyy a jest czerwony??

Cytat:
2005-05-05 22:06:08, Marek-s pisze:
podobno nie wolno dawac zdjęć , tylko linki, ktoś ponad regulaminem ??

proszę nie robić OT , jeśli zdjęcie ma małą rozdzielczość i pochodzi z szybkiego serwera to nie ma przeciwskazań - 99% wklejanych zdjęć nie spełnia tych "wymogów"

wracając do tematu, to każdy się zgodzi tak jak pisał Kosmo ze evo VI jest już kultowa i i większość się najbardziej podoba, mi tam jednak podobają się również późniejsze evolucje (oprócz tyłu w evo 7 i , szczególnie przód sprawiający wrażenie że auto jest bardziej obniżone i szersze w porównaniu z VI.

dla nie wypas duzo ladniejszy od imprezy ktora juz dla mnie nie jest taka agresywna w poruwnaniu do 1 wersji nadwoziowej, evo IX jest zajebiste

no fajny fajny

hmm lampy z przodu sa takiegosamego ksztaltu jedynie migacze sa chyba troszke inaczej usytuowane ( w lapach przednich ) a tył opr zderzaka i spojllera chyba ten sam (swiatla identyczne?? ) i wszystko na plus opr felg evo 8 mi sie bardziej podobaja chyba sobie zmienie

ps ale to wszytko jest niewazne ....

ciekawe jakie zaszly zmiany ktorych golym okiem niewidzimy ale napeno sie starali ...

ps pgladałem porownanie imprezy solberg ed . i lancerka no i subaru niestety zostaje w tyle ciekawe kiedy nowa imprezka sie pokaze

choiaz ja wiem jak sie dluzej przygladam to juz niewiem ktore alu ladniejsze .... a co tam zatrzymm te i te

[ wiadomość edytowana przez: bartek-bujak dnia 2005-05-06 20:24:30 ]