Forum dyskusyjne ...
forum dyskusyjnedołącz do klubulista klubowiczównasze samochody

   rejestracja | zaloguj się   pomoc

Wolne działanie strony forumowej.. co do ch..??

 Moderowane przez: Karolyna, Kleszczak, kylo32, michno45, zsmarti
 MotoNews.pl » Ford Escort FanKlub

 « Starszy wątek | Nowszy wątek »

  
 Sortuj wg daty: 
rosnąco malejąco
 >> wątek wyświetlony od najnowszych wypowiedzi <<  Następna strona 
[ 1 2 3
 Autor 
 2016-01-28 17:53:03

Cytat:
2016-01-28 07:13:12, yezXR3i pisze:
Chyba to jednak "moja" wina. Łączylem sie wczoraj z Katowic i wszystko hulało. Dzis w domu problem wrócił. Tak jakby moj internet z Netii miał problem z fefkiem.. dziwne bo to jedyna sytuacja gdzie wystepuje ten problem. A forum bez menu laduje sie tak samo (widac tylko gornu baner), a motonews - po kilku minutach bialej strony stracilem cierpliwosc, jeszcze wolniej.



Czyli tak, na pewno nie jest to Nasza wina jako fefku. Wina jest albo po stronie Twojego ISP albo motonews. Zawsze mozesz sprobowac zobaczyć jak daleko jesteś od motonews (traceroute / tracert motonews.pl) i to samo na fordescort.org - im wiecej przeskoków tym gorzej działa (z grubsza)
Zawsze mozesz sprobować jeszcze czyszczenia pamieci podrecznej przeglądarki(i routera), moze coś gdzieś sie z keszowało.

-----------------
FEFK #2481
2021-06-21 09:04
  
 
 2016-01-28 07:13:12

Chyba to jednak "moja" wina. Łączylem sie wczoraj z Katowic i wszystko hulało. Dzis w domu problem wrócił. Tak jakby moj internet z Netii miał problem z fefkiem.. dziwne bo to jedyna sytuacja gdzie wystepuje ten problem. A forum bez menu laduje sie tak samo (widac tylko gornu baner), a motonews - po kilku minutach bialej strony stracilem cierpliwosc, jeszcze wolniej.

-----------------
Było: Mk5 XR3i, Mk5 RS2000, 106 1.4, E36 320i, 216Gti, 214Si, Clio 1.2, Laguna 1.6, Almera N16 1.8, Corsa 1.0x2, Civic d16y3, 206 s16, Almera N16 2.2di, A3 1.9 AGR+++, A6 C5 4,2 V8, 106 1.1, Cougar 2.0 16v, GP 1.9JTD+, 206 1.4
Jest: 335D E91
2021-08-27 02:26
  
 
 2016-01-27 15:44:30

nie wiem co wam się muli w firefoxie ja używam od lat i dla mnie nie ma lepszej przeglądarki.Mi się nic ne muli jest ok

-----------------
AUTONAPRAWA,LAWETA,SKUP SAMOCHODÓW 602329492
2021-09-09 23:30
  
 
 2016-01-27 10:47:38

Wygląda na to ze nie jest to wina ostatniej mojej zmiany, powiedz mi jeszcze czy jak zestrony głównej wejdziesz w forum(bez menu) czy jest taki sam efekt, że musisz czekać.
Drugą rzecz którą chciał bym żebyś sprawdził, czy przez motonewsa jak wchodzisz jest to samo? motonews-fefk

-----------------
FEFK #2481
2021-06-21 09:04
  
 
 2016-01-26 22:24:16

A wiec..strona glowna laduje sie ok prawie zawsze choc czasami bywa ze ciut dluzej. Jak ze niej che wejsc w popularny watek lub forum to wyglada to tak:

a jak w watku klikam inna strone lub odpowiedz to zostaje stary obraz dluzszy czas zanim zaladuje sie nowy 'srodek'.

-----------------
Było: Mk5 XR3i, Mk5 RS2000, 106 1.4, E36 320i, 216Gti, 214Si, Clio 1.2, Laguna 1.6, Almera N16 1.8, Corsa 1.0x2, Civic d16y3, 206 s16, Almera N16 2.2di, A3 1.9 AGR+++, A6 C5 4,2 V8, 106 1.1, Cougar 2.0 16v, GP 1.9JTD+, 206 1.4
Jest: 335D E91
2021-08-27 02:26
  
 
 2016-01-26 22:24:01

A wiec..strona glowna laduje sie ok prawie zawsze choc czasami bywa ze ciut dluzej. Jak ze niej che wejsc w popularny watek lub forum to wyglada to tak:

a jak w watku klikam inna strone lub odpowiedz to zostaje stary obraz dluzszy czas zanim zaladuje sie nowy 'srodek'.

-----------------
Było: Mk5 XR3i, Mk5 RS2000, 106 1.4, E36 320i, 216Gti, 214Si, Clio 1.2, Laguna 1.6, Almera N16 1.8, Corsa 1.0x2, Civic d16y3, 206 s16, Almera N16 2.2di, A3 1.9 AGR+++, A6 C5 4,2 V8, 106 1.1, Cougar 2.0 16v, GP 1.9JTD+, 206 1.4
Jest: 335D E91
2021-08-27 02:26
  
 
 2016-01-26 19:58:44

Cytat:
2016-01-26 19:54:41, kris2629 pisze:
mnie to nie przeszkadza,ciężko było się tylko przestawić z firefoxa,mulił strasznie i co chwila zgłaszał awarie,a poza tym naOperze jak i na fonie forum śmiga jak rakieta.



Za to gesty myszą mają wypasione, chyba ze juz ich tez nie ma. Dawno nie bawilem sie Operą.

-----------------
FEFK #2481
2021-06-21 09:04
  
 
 2016-01-26 19:54:41

Cytat:
2016-01-26 19:50:07, kylo32 pisze:
eee... zrezygnowali z opera link... mega minus u mnie zato



mnie to nie przeszkadza,ciężko było się tylko przestawić z firefoxa,mulił strasznie i co chwila zgłaszał awarie,a poza tym naOperze jak i na fonie forum śmiga jak rakieta.

-----------------
2021-09-20 13:19
  
 
 2016-01-26 19:53:11

Cytat:
2016-01-26 19:50:46, kupiec pisze:
u mnie bez problemów tylko nie mogę wysłać prywatnej wiadomości nie działa mi opcja "wyślij" tylko na kompie mam taki problem


"U mnie działa"

-----------------
FEFK #2481
2021-06-21 09:04
  
 
 2016-01-26 19:50:46

u mnie bez problemów
tylko nie mogę wysłać prywatnej wiadomości nie działa mi opcja "wyślij" tylko na kompie mam taki problem
2020-10-04 13:25
  
 
   Następna strona 
[ 1 2 3
 MotoNews.pl » Ford Escort FanKlub

 « Starszy wątek | Nowszy wątek »
 

Regulamin i warunki korzystania z forum | Forum udostępnia serwis MotoNews.pl. Wszelkie pytania związane z funkcjonowaniem forum prosimy kierować tutaj.