WT - strona jak wiele innych w sieci ( dotyczacych roznych tematow ). Nie ma sie o co wsciekac ani okreslac autorow mianem debili.
Sa tam autka fajne, troche mniej fajne i calkiem niefajne... dla kazdego cos. Mozna sie zdziwic, posmiac, zniesmaczyc, oczarowac... itp... komplet doznan.
To strona dla osob posiadajacych umiejetnosc aprobaty odmiennosci innych. Osoby ktora nie ulega narzuconej opinii, tylko ma wlasne zdanie. Zaistnienie na WT nie oznacza zaszufladkowania jako "wiesniaka". Opinie autorow sa ich opiniami. Reszta internautow moze miec inne zdanie. Natomiast opiniami ludzi uwazajacych wszystkie znajdujace sie tam auta za "wiejskie" tylko dlatego, ze tam sa ( bo strona ma w tytule wiejska ) nie polecam sie przejmowac. Bo trudno to nazwac opinia. Raczej owczym pedem za narzuconym pogladem.
Co do opisow. Coz... dominuje tu dosc uboga forma. Szpchlex, tasmex, kasparow... uzywane naprzemiennie w odniesieniu do co drugiego samochodu. Pachnie mi to upychaniem wszystkiego we wlasny dosc waski swiatopoglad.
Reasumujac : nie jestem przeciwnikiem tej strony. Autorow traktuje jak osoby mechanicznie umieszczajace fotki na stronie. Ich zdanie mnie nie interesuje. Mam wlasne. Oni dostarczaja mi tylko "materialu" do dobrej zabawy. Jedne auta mi sie podobaja, inne nie. Opisow zdjec raczej nie czytam.
Polecam lekture ksiegi gosci WT. Wnioski nasuna sie same po przeczytaniu.
Wyslalem zdjecia mojej Omegi na WT. Niestety nie doczekalem sie publikacji. Szkoda...
PS. Petersen !! Mam do Ciebie wiele szacunku. Jednak opinia DEBILE wydana o autorach lekko mnie zaskoczyla. Wydajac taka opinie szufladkujesz cos czego nie znasz. Podobnie jak szufladkuja autorzy WT cos czego nie znaja. Bo o tuningu ( a raczej stylingu ) pojecia nie maja. I to jest moja jedyna opinia o nich wyniesiona z lektury WT. Pozatym sa kims i gdzies.