Aktualne fotki mojego kaszla

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Wreszcie udało mi się dorwać cyfraka i popstrykać. Nie będe ich tu wciskał bo są w moim profilu. Oglądnijcie i oceńcie.

P.S. Kolejne modyfikacje będą następujące: Wupex z końcówką Ultera 80-ką. Przyciemnienie z powrotem przednich bocznych szyb jaśniejszą folią. Remont budy i malowanie.

P.S.2 Będą jeszcze fotki wnętrza jak tylko qmpel prześle mi je mailem.

re5pect

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-04-27 12:00:31 ]

powiem tylko tyle:

dobre jest!!!
podoba mi sie

Widac że dbasz o niego

elegancki, aż miło popatrzeć!

Cze Wam!!!!

Ładny kaszlaczek!!!! Jeżeli można wiedzieć z czego masz felgi zalorzone jak masz to zapodaj fotke!!

ładniutki. Tak trzymać Kolor też robi swoje. Myśle właśnie nad zmianą koloru na czerwony.

myslalem ze nie daja juz probnych blach ? Czyba ze to jakies stare foty w profilu ?

Próbne blachy niestety dają jak np. wymienisz silniczek tak jak ja. A fotki są jak najbardziej aktualne.

P.S. Lada moment więcej fotek.

Pozdrawiam i dziękuje za miłe przyjęcie mojej wizji maluszka (trochę się w końcu napracowałem).

Cytat:
2003-04-27 18:34:12, Genius pisze:
Cze Wam!!!!

Ładny kaszlaczek!!!! Jeżeli można wiedzieć z czego masz felgi zalorzone jak masz to zapodaj fotke!!

Wszystko jest w moim profilu, i zdjęcia i opisik. Ale jak ci się nie chce tam zaglądać to felusie są od Cinquecento Sporting tyle, że pomalowane na biało (moimi własnymi rękami).

Cytat:
2003-04-27 20:51:38, Simon_126 pisze:
Próbne blachy niestety dają jak np. wymienisz silniczek tak jak ja.

to chyba urząd wysepił od ciebie kaski troche więcej (czy oni potrafią robić coś innego równie dobrze???)
bo znam wiele przypadków wymiany silnika
wystarczyło tylko złożyć wniosek o dokonanie zmiany w dowodzie rejestracyjnym z potrzebnymi do tego papierami.
chyba że wcześniej miałeś czarne blachy, to może wtedy trza na tymczasowe zmieniać...

Więc tak: jeśli zmienisz silnik (nawet bez zminy pojemności) trzeba wziąść próbne blachy i na nich zrobić badanie i dopiero wtedy można się starać o twardy dowód rejestracyjny pojazdu. Poprostu ustalają takie przepisy żeby wysępić jak najwięcej kasy...

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-04-28 08:25:54 ]

naprawdę fajny maluszek. A co z tej blachy jest do roboty?? co do braku filtra powietrza i termostatu to sie nie wypowiadam !! smutne jak dla mnie ... Używasz go do RC czy co????!!??!!

Podłogę trzeba połatać no i wypadałoby go pomalować. A filtr będzie lada moment. Nie używam go do RC tylko sobie poprostu nim jeżdżę a termostat poszedł do piwnicy na lato .

Pozdrawiam

re5pect

[ wiadomość edytowana przez: Simon_126 dnia 2003-04-28 11:44:54 ]

No Prosze jaki ladny... tak trzymac...

Cytat:
Próbne blachy niestety dają jak np. wymienisz silniczek tak jak ja. A fotki są jak najbardziej aktualne.

Pozdrawiam i dziękuje za miłe przyjęcie mojej wizji maluszka (trochę się w końcu napracowałem).

Cytat:

Cytat:
Próbne blachy niestety dają jak np. wymienisz silniczek tak jak ja.

Sorry za poprzendie dwa miale - cos z kompem w pracy nie tak... Nawet nie moge ich wuedytowac...
A co do tablic - to czy na pewno sa to tablice probne? Ja robilem pelny przeszczep i nie dostalem nawet tymczasowych tylko wymieniono mi DR. Wiec czy oby napewno masz probne a nie tymczasowe? Probne charakteryzuje sie tym, ze na koncu po spacji maja B.

Cytat:
to chyba urząd wysepił od ciebie kaski troche więcej (czy oni potrafią robić coś innego równie dobrze???)
bo znam wiele przypadków wymiany silnika
wystarczyło tylko złożyć wniosek o dokonanie zmiany w dowodzie rejestracyjnym z potrzebnymi do tego papierami.
chyba że wcześniej miałeś czarne blachy, to może wtedy trza na tymczasowe zmieniać...

Nie trzeba zmienaic blach jesli sie mialo czarne. Wiecej szczegolow tutaj

No ale ja już miałem białe KN 02146 i musiałem wziąść próbne. One są na 30 dni tak jak było dawniej i na nich muszę zrobić badanie techn. pojazdu i na tej podstawie dostane twardy dowód rej. i z powrotem moje stare blachy (czyli KN 02146).

Takie pojeb... przepisy są no i cóż... Patrzą tylko jak najwięcej "ukraść" na tej pier... biurokracji.

Maluszek poprostu MIODZIO!!!! A ta kierownica jest poprostu cudowna!Musze sobie coś takiego sprawić!Naprawde widać w nim kawał dobrej roboty!Oby tak dalej!