| « Poprzedni | Następny » |
Anonymous Niezarejestrowany | Dzieki bede musiał sie wybrac po ta pianke bo na tym to juz czuje dno |
Dariusz Espero 2.0 CD Sosnowiec | Jest tapicer w Sosnowcu , jesli chcesz to sprawdze adres .
Co wymieniles ? Fotel do Espero kosztuje ponad 1500 . Nie pamietasz takich cen ? |
Anonymous Niezarejestrowany | Ja potrzebował bym tylko samą pianke do siedziska w przednim fotelu. Ile ona by mogła kosztowac ? |
Anonymous Niezarejestrowany | Wybacz drogi kolego ale odkupiłem espero z takim fotelikiem |
audiofil_ALPINE eeesperooooo Sosnowiec | Witaj ponownie To nie widziales od jakiego buraka auto kupujesz - kupujac auto wystarczy spojrzec na sprzedajacego i wszystko widac- taka mala rada na przyszlosc |
piotr-ek | audiofil_ALPINE Kupowanie używanego samochodu (tym bardziej espero) na giełdzie/z ogłoszenia/od znajomego to nie to samo co salon samochodowy. Nigdy nie kupisz w 100% tego co Ci się wymarzy. |
MaciekGT Espero 1,8 CDX petro ... Warszawa | Jest taki magik w Ursusie na ul.Robini 8A tel.667-72-65, naprawiałem u niego fotel. Poza tym robi tapicerkę od A do Z. Lego robił tam skórę w swoim Espero...
Gość jest super, za cała tapicerkę w Espero chciał od 500-1000złw zależności od materiału i zachcianek. |
rjsunset Daewoo Espero 1.5 16 ... Kraków | A co można zrobic jesli te siedzenie kierowcy zaczyna skrzypiec...dzwiek robi sie stopniowo nie do zniesienia (chyba, ze wlacze glosno radio) - ale pytanie jest poważne :)
Robert |
Zoltar Fajne Gdańsk |
U mnie to samo... |
piotr-ek | Pod siedzenie i WD40. |
Ptaszyna Daewoo Espero 1.5 16 ... Łódź | Wklad do fotela (lewy i prawy taki sam) to wydatek w ASO okolo 190zl. |
| « Poprzedni | Następny » | |