Próbował ktoś mountainboardu może

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Jak w temacie -> taka alternatywa dla snowboardu latem:

Fajne i nie trzeba benzyny (tylko z górki cały czas musi być ).

No widzę, że jestem pionierem w LKP (już próbowałem takiej górskiej deski -> jeszcze mam kolano spuchnięte ).
Co to na stare lata mi do głowy przychodzi...

Podczas jazdy na sniegu jak upadniesz, nie tak boli,
a tu piach, jakies kamienie.
To nie dla mnie.

Kiedyś kiedys na deskorolce jeździłem, na szczęscie się nie połamałem,ale potłuczeń było coniemiara.

Cytat:
2005-08-11 00:58:55, Mariusznia pisze:
No widzę, że jestem pionierem w LKP (już próbowałem takiej górskiej deski -> jeszcze mam kolano spuchnięte ). Co to na stare lata mi do głowy przychodzi...

no stary i @#$% nie widzisz ze pan na zdjeciu ma ochraniacze trza bylo nie kozakowac myslisz ze jak sie w samych majtach po kamieniach przejedziesz to panienki beda podskaiwac

Cytat:
2005-08-11 10:52:26, Grzesiek pisze:
Podczas jazdy na sniegu jak upadniesz, nie tak boli, a tu piach, jakies kamienie. To nie dla mnie. Kiedyś kiedys na deskorolce jeździłem, na szczęscie się nie połamałem,ale potłuczeń było coniemiara.

na śniegu to tylko lądujesz na dupie, żeby się zatrzymać jadąc na desce
Cytat:
2005-08-11 11:02:47, maxymilan pisze:
no stary i @#$% nie widzisz ze pan na zdjeciu ma ochraniacze trza bylo nie kozakowac myslisz ze jak sie w samych majtach po kamieniach przejedziesz to panienki beda podskaiwac

Myślisz, że miał przynajmniej majty?

Cytat:
2005-08-11 11:04:54, MikeB pisze:
Myślisz, że miał przynajmniej majty?

Miałem i majty, i ochraniacze, i kask nawet, ale jakos nie za bardzo wiedziałem jak się zabezpieczyć przed skręceniem stawu...
Ale fajne toto jest... choć urazowe .
Na snowboardzie kolano - to drugie - rozwaliłem sobie upadając na lód, gdy jakiś gość przeciął mój tor jazdy i przejechał mi nartami po czubku deski prawie... Więc i ten śnieg nie jest za bezpieczny .

Na m-boardzie można mieć dodatkowo hamulec na tylną oś (takie opcjonalne wyposażenie; trzyma się dźwignię w ręq i można przyhamować), więc nawet lepiej, niż na snowboardzie jest .
Poza tym jak się jeździ na trawie, to i upadki nie są takie groźne . Próbowałem jazdy w Poznaniu nad Maltą i było coool (tylko to kolano wyeliminowało mnie na trochę ) .
Poza tym, wiadomo... twardy trza być nie miętkim .

Cytat:
2005-08-11 11:44:32, Mariusznia pisze:
Miałem i majty, i ochraniacze, i kask nawet, ale jakos nie za bardzo wiedziałem jak się zabezpieczyć przed skręceniem stawu... Ale fajne toto jest... choć urazowe . Na snowboardzie kolano - to drugie - rozwaliłem sobie upadając na lód, gdy jakiś gość przeciął mój tor jazdy i przejechał mi nartami po czubku deski prawie... Więc i ten śnieg nie jest za bezpieczny . Na m-boardzie można mieć dodatkowo hamulec na tylną oś (takie opcjonalne wyposażenie; trzyma się dźwignię w ręq i można przyhamować), więc nawet lepiej, niż na snowboardzie jest . Poza tym jak się jeździ na trawie, to i upadki nie są takie groźne . Próbowałem jazdy w Poznaniu nad Maltą i było coool (tylko to kolano wyeliminowało mnie na trochę ) . Poza tym, wiadomo... twardy trza być nie miętkim .

zawsze mowilem siedziec spokojnie w domu w foteliku pic piwko i tylko uwazac coby sie nie zadlawic a takie tam rozne szatanskie wymysly to se mozna w telewizji poogladac

Cytat:
2005-08-11 11:59:01, maxymilan pisze:
zawsze mowilem siedziec spokojnie w domu w foteliku pic piwko i tylko uwazac coby sie nie zadlawic a takie tam rozne szatanskie wymysly to se mozna w telewizji poogladac

Jeeetaaam... i pewnie seksu też nie uprawiać, bo można sobie (...) zwichnąć

Cytat:
2005-08-11 11:59:01, maxymilan pisze:

... a piwem też się można zadławić

[ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-08-12 13:16:30 ]

Cytat:
2005-08-12 13:15:27, Mariusznia pisze:
... a piwem też się można zadławić [ wiadomość edytowana przez: Mariusznia dnia 2005-08-12 13:16:30 ]

Cytat:
2005-08-12 10:22:12, Mariusznia pisze:
Jeeetaaam... i pewnie seksu też nie uprawiać, bo można sobie (...) zwichnąć

A i kobieta nietylko piwem....