WYŚCIGI 400M PRUSZCZ GDAŃSKI

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
mam pytanie,szczególnie do kolegów z północy kraju,czy ktoś wybiera się w sobotę do ruszcza?ja jadę z adexem.

Mam dość dużo innych zajęć więc na 99% się tam nie pojawię. Jeżeli było by to w Gdyni jak planowali na poczatku to pewnie bym wpadł na Babie Doły. Tak czy inaczej, trzymam kciuki za prosiaka

a gdzie ma się to odbyć dokładnie, na lotnisku wojskowym? i o której sie to zaczyna?
Może wpadniemy ze starszym

[ wiadomość edytowana przez: Huey dnia 2005-07-29 14:40:29 ]

zacznie się ok 10-11 lotnisko w pruszczu,ale które nie wiem,zajrzyj na stronę SSS-u

Cytat:
2005-07-29 14:43:12, Koliber_111 pisze:
zacznie się ok 10-11 lotnisko w pruszczu,ale które nie wiem,zajrzyj na stronę SSS-u

nie jestem niestety w temacie, więc jakbyś mógł zarzucić adresem tej strony to byłbym bardzo wdzięczny

www.sss.org.pl

Ja tam czekam na wyniki w klasie Diesel.
Bedzie startowala Fabia JC Auto Unitronic?

byłem,było super dragstery były ciekawostką imprezy,finał profi +to pojedynek sanochodów teamu platinum prosiaczek kontra dragster,dragster w końcówce znalazł trakcię i odrobił 30 metrową stratę wygrywaiąc o 0.04 sek.mocniejszy 1400 konny potworek próbował poza konkursem walczyć z ozem,ale awaria przerwała wyrównany pojedynek.najgorsze były problemy z trakcią,camaro w pierwszym przejeżdzie narysowało 200 m pofalowanych śladów na asfalcie paląc gumę przy 180 km/h