Jasiu Mendrala się żeni:)

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Nie wiem czy wiecie - ale jutro odbywa się ślub naszego klubowego kolegi Janusza_Mendrali z Agnieszką, krtórą też pewnie wielu z Was zna ze zlotów i spotów
W tym miejscu ( choć Jasia na razie w necie nie ma - ale pewnie po podróży poslubnej powróci na nasze forum ) chciałem Wam Jasiu i Agnieszko - złozyć najlepsze życzenia - jak najwięcej radości ze wspólnego życia !!!!!
Jutro będe miał okazję zrobić to osobiście na slubie , bo Jasiu poprosił mnie o to bym zawiózł ich do śłubu ładzianką.
Mam nadzieję ,że ładzia się spisze, nie popsuje i będzie dobrze prezentować na ślubie naszego klubowego kolegi
Paweł

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2005-08-13 15:16:05 ]

[ wiadomość edytowana przez: Pawel_66 dnia 2005-08-13 15:17:00 ]

Jasiu się już chwalił w wątku o dowcipach

Super sprawa taki ślub, do którego jedzie się ładzainką

Duuużo, duuuużo dla nich szczęscia od Moniki i odenmie.

Już opiliśmy to wydarzenie z Fleszerem . Ale widze że kolejny ślub z jazdą Ładzianką. Oby tak dalej

to to nie były jajca???

jakie jajca ???
że jasiu się żeni ? czy ,że chce jechać do ślubu ładzianką?????

bo w dowcipach zapodal

Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia

pzdr

Cytat:
2005-08-14 13:47:18, Grzesiek pisze:
Wszystkiego najlepszego na nowej drodze życia pzdr

Wszystkiego naj, raz jeszcze (mam nadzieje, ze mail doszedl)

I ja sie dolaczam do zyczen ze swoim skromnym "sto lat"

Ja równiez sie przyłaczam i zycze młosej parze wszystkiego naj panie młodej duzo dzieci a panu młodemu duzo kasy na dzieci.
Dostałes sie w grono szczesliwych straceńców.
W końcu czemu jasiu ma miec lepiej niz my!!!!

Jasiu i Agnieszko! Wszyskiego najlepszego na nowej drode zycia!
Wiele radosci i zadnych zmartwien!

Wszystkiego najlepszego Agnieszko i Jasiu !
Niedługo dołączę do grona straceńców.
Pozdro.

Perzan- gratulacje
jak na razie Agnieszkę i jasia zostawiliśy w Egerze w dolinie pięknych kobiet - za którymi Jasiu na razie się pewnie oglądał nie będzie

Naj, naj x 254!

Jasiowi i Adze gratulacje juz złozyłem więc teraz dla Perzana: Wszystkiego najlepszego!!!!!! Widze że i Ciebie dopadło, a jeszcze rok temu w Sulejowie taki byłeś twardy

Cytat:
2005-08-25 00:50:32, andrzej_krakow pisze:
[...] Widze że i Ciebie dopadło, a jeszcze rok temu w Sulejowie taki byłeś twardy

Odpowiem cytatem z Alternatywy 4:
"Na każdego przyjdzie jego kolej"
Pozdro.

Widzę ,że przełom sierpnia i września to prawdziwy wysyp związków małżeńskich.Gratulacje dla obu par.A poza tym,cóż,10 września i ja dołączę do tego szacownego grona zaślubionych.