| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-09-05 12:12:36 Witam.
Ostatnio troche poszalalem i sie narobilo. Peklo mi mocowanie drazka stabilzatora poprzecznego z tylu niviasty. W sklepie panowie powiedzieli ze nie mozna kupic nowego elementu. Jak to wzmocnic pospawac zeby znowu cos nie strzelilo. |
bart03 Klubowicz NOK Jeep, Uaz, kiedyś Ni ... Katowice | 2005-09-05 13:28:37 Znaczy mocowanie drazka Panharda.
Wyprostuj i pospawaj oryginal a do tego dospawaj zastrzal
Swoja droga do niezle musiales trzepnac bokiem |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-09-05 21:42:24 Oj dzialo sie dzialo. Samochodu domyc nie moglem. Ale niviasta mnie nie zawiodla nawet jak sie zawiesila na przednim moscie i miala oporu w wyjsciem. No coz oponki nienajlepsze. Co do auta nawet sie nie spodziewalem ze sie tak dobrze bedzie spisywac. Jutro spawanie wymiana amorkow sprezyn i wszystkich gum przy drazkach. Pozdr. |
CK_Wookash Lada Niva Kielce | 2005-09-12 12:34:29 Narazie pospawane prowizorycznie. Troche mam skoszone opony (( ale jestem umowiony na spawanie calkiem nowego dorobionego mocowania. Co do wymiany sprezyn i amorow obylo sie bez problemu ale troche skrzypi i nie wiem jak to wyciszyc no i auto wieksze o cale 5-6 cm )) mialem problemy z wjechaniem do garazu ale sie udalo. |