Samara Baltic GL -pomocy!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Potrzebuje wszystkie dane i opinie na temat tego samochodu . Cokolwiek macie to napiszcie lub mi prześlijcie na e-maila. Bardzo potrzebuje wszystko co macie. Od opini po dane techniczne silnik 1,5 .
Pozdrawiam Kowluk

Baltic GL - to bardziej "luksusowy" model samary - montowany w finlandii-zmieniona deska , wtrysk bosha , i face lifting nadwozia ( nakladki ) w sumie nie niexle wyglada i pewnie nieźle sie sprawuje

Poszukaj w necie - sporo tego jest no i w wyszukiwarce

Dwa dni temu w Niemczech widzielismy z kolegami pieknego baltica w Dreznie.Niezle goscio wymiatal.Ja bym strasznie chchial i nawet mysle o zamianie mojej samarki ale musialbym ja za jakies 7 tys sprzedac

JAsiek, a po co? poszukaj zderzaków od baltica. nakładka na konsolę jest do kupienia u Januszewskiego.

Chciałbym nabyć taka lade wiec proszę o wszelkie informacje. powiedziałbym ze jestem bardzo zainteresowany tym autem. wiec proszę o informacje i takie tam,

Dzięki za zainteresowanie wszystkim i proszę o jeszcze

a mozna w Polsce kupic Baltica ??????????????????????????????????????????????????????????????????????????? czy tylko sprowadzic

Można kupić Baltica, którego ktoś wcześniej sprowadził

Przy okazji wątku, jakie są stawki akcyzowe? Do trzech lat 3,1% a dalej jak jest? Wiem że od ośmiu wzwyż jest 65%, a pomiędzy 3 a 8 lat jakie stawki są, bo zapomniałem?

Cytat:
2005-03-19 01:02:53, Góral pisze:
JAsiek, a po co? poszukaj zderzaków od baltica. nakładka na konsolę jest do kupienia u Januszewskiego.

Kto to jest Januszewski, bo pasowała by mi taka nakładka.

A balic spoko, - wspomaganie, jasiek dla kierowcy, są też wersie z przeszklonym dachem, wtrysk boscha, i inne ciekawe rzeczy. Jak bym miał okazje kupić napewno bym się nie zastanawiał.

... że o samarze z wanklem nie wspomnę.

Cytat:
2005-03-19 22:34:57, kubik_44 pisze:
Kto to jest Januszewski, bo pasowała by mi taka nakładka.

To nazwisko prowadzącego serwis Łady oraz sklep z częściami Łady w Warszawie.

Januszewski to gość, który naprawia Łady w Wawie

Dzisiaj widzialem na Ukrainie pieknego baltica po prostu cudo

Cytat:
2005-03-20 00:12:09, krycho pisze:
Januszewski to gość, który naprawia Łady w Wawie

A jakiś namiar ?

No wlasnie mnie tez ciekawi ile to u nas kosztuje w wawce ?

Lada Januszewski
(22) 642 94 87, 651 66 90
ul. Sobieskiego 78

Cytat:
2005-03-19 01:02:53, Góral pisze:

Witam
Mnie też by taka nakładka interesowała. Ile to kosztuje. Dajcie jakieś namiary
Pozdrawiam
mzygier@wp.pl

Tak koledzy już wiem gdzie mogę zakupić kilka rzeczy do lady Samary to może teraz powiecie cos na temat tego modelu Samara Baltic GL jeśli cos wiecie.Bo widzem ze to mało znany model w Polsce . Ale chętnych na kupno wielu ? Może ktoś jeszcze cos słyszał może jakaś ciekawa stonka jest której niemego znaleźć ?

Pozdrawiam Kowluk

A propos głównego tematu....polecilibyście bardziej samarę baltic, czy jednak ładę serii 11x? ( minus jest taki, że jednak tej kast z baltica sie nie wyciągnie....no ale wykonanie....:] sam już nie wiem:]).