| Sortuj wg daty: rosnąco malejąco |
![]() klakier--king SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 / Łada 2107 gdynia | 2005-09-13 07:45:28 Mam kolejna prosbe ...
Czy wie ktos jakie prblemy mozna napotkac w Niemczech bedac uzytkownikiem LPG. Mianowicie chodzi mi o to czy poza redukcja moge napotkac jakies problemy zwiazane z tym tematem .... czy ciezko jest znalezc stacje ktora oferuje tankowanie gazu ? i orientacyjnie ile kosztuje litr gazu tam ... Dziekuje rowniez za pomoc w uzyskaniu informacji na temat ubezp OC. P.S. Według mych wnikliwych poszukiwan najlepsza oferta jest opcja jaka proponuje firma Alanz. Pozdrawiam ... |
Kamil_H SYMPATYCZNY GOŚĆ 2107 1.3 Poznań | 2005-09-13 11:15:34 Jutro wyjeżdzam wiec za dwa tygodnie zdam pelen raport ![]() |
![]() klakier--king SYMPATYCZNY GOŚĆ Lada 2107 / Łada 2107 gdynia | 2005-09-13 22:52:52 Taa ... to bedziemy sie scigac Ładnymi, do jakiego przejscia jedziesz ?? he i tak bede pierwszy hehe ...
W do niemczech jezdze Łada juz od ok 12-13 lat i mam hak zamontowany na stale i nygdy przenigdy nikt nic nie wspomnial naet o takim przepisie ... mozliwe ze go dopiero niedawno wprowadzili ... to sie zobaczy heheh .... ale teraz na szczescie jade 2-gim autem (takze Łada) ale ku memu spokojowi bez haku ale thnx for info
Lecz meritum mojego zapytania bylo to czy w niemczech nie ma problemu z dostepnoscia gazu na stacjach przy autostradzie a jezeli jest to czy daleko trzeba sie oddalac od A ? Interesuje mnie takze koszt 1 litra gazu na obczyznie bo jezeli bedzie bardzo zblizona do kosztow etyliny to bede sie zastanawial na czym sunac ... na waszce zsybciej i wiecej adrenaliny hehhe Ale przestrzegam przed miejscami gdzie sa fotoradary mozna znalezc takie miejsca na mapie drogowej na necie ... jezeli kogos to interesuje mam czas do jutra i moge przeslac takie mapki ... w razie co to msg me 500 717 013 887051111. P.S. Powodzenia na trasie ... z wieloletniego doswiadczenia wyciagnolem wnioski iz nie nalezy zucac sie w oczy, jezeli ktos umie byc uprzejmym dla zielonych ludkow, i zawsze mowic cokolwiek ale zeby bylo chociaz w malym stopniu zgodne z prawda .... Jezeli ktos wie i oeirntuje sie ile kosztuje tam gaz to prosze o informacje bo nie mam teraz czasu grzebac po necie .... lajf ... thnx. pozdro |
Jasio SYMPATYCZNY GOŚĆ sluzbowka :) Lublin | 2005-09-14 02:16:52 Mam mapke stacji gazowych w Niemczech. Stacji troche jest ale nie za duzo. Cena litra waha sie miedzy 58-70 centow. Takie ceny ja widzialem ale ogolnie ostatnio ponad 60 centow. Napisz gdzie jedziesz to lukne w mapke i napisze gdzie jest cos takiego. Koncowki raczej maja ale trzeba zaplacic 20 euro kaucji najpierw. |