MotoNews.pl

Wroclaw -Dolnoslaskie-Wyjazd na Zlot

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Może i my sie spotkamy i pojedziemy razem ? Może byc ciekawie . I ile osób z Wroclawia i okolic jedzie i kiedy ? Czekam na propozycie co do spotkania ?!

Pozdrowienia z Wrocka

...ja prawdopodobnie bede jechał w piatek kolo południa ze szklarskiej...ale to nic pewnego.... jak cos sie wyklaruje to napisze... tutaj

jadę w sobotę około 5 rano.

Wiec i ja może sie wybiore w sobote o 5 rano . Może sie spotkamy gdzies przy wylocie na warszawe może parking korona czy cos kolo tego .

CZY JUZ NIKT NIE JEDZIE Z DOLNOSLASKIEGO !!! MOZE KTOS TRANZYTEM PRZEZ WROCEK JEDZIE MOZE SIE ZABRAC !!!!!!!!!!

POZDROWIENIA DLA KLUBOWICZÓW !!!

witam,
panowie jesli jakos sie dogadacie co do wyjazdu to dajcie tu znac...gdzie i o ktorej.... parking pod Korona to niezłe miejsce...
ja nie wiem czy sie w ogole wybiore.... ale jak cos to chyba jednak w sobote nad ranem....

oki parking korona bladym świtem. jadę wolno bo mam skrzynię 4.

...ja tez mam "czwórke" takze do 130km/h wiecej....tylko w ekstremlnych sytuacjach....
...zobaczymy... jak mi sie uda to sie zjawie

ostatnio jechałem w trasę ladzianką 90 max. spaliłem mało i hałas w normie.

Kubuś
Nie narzekaj
Miałem 4 przez pół roku (5 bieg stracił zęby) i bujałem się 140 - 150 bez większych problemów

pzdr
CHIO

ja moją też jechałm 180 ale paliła ze 30 litrów na setkę. pojadę 90 przepisowo.

..he he nie narzekam.... ona lubi predkosci 120-130km/h w porywach do 140.... wierzcie czy nie wtedy pali najmniej na trasie i najlepiej sie prowadzi.... przy 90-100 spalanie wzrasta o około 1l/100km !!! takie proby przeprowadzałem ju 4 razy i zreygnowałem.... przy 160 są tylko obroty na tyle wysokie ze jazda staje sie nie przyjemna....
...i chetnie bym sobie np. przy 140 wrzucił "5" i miał spokoj.

No nie wiem czy taki spokój
Po wrzuceniu na 5 żeby utrzymać 140 km/h musiałbyś jechać po całkiem płaskiej drodze a w okolicy Szklarskiej to raczej trudne

P.S.
Jeżdżąc do pracy do Warszawy bez 5 biegu pokonywałem tę samą drogę szybciej niż z 5

pzdr
CHIO

...tak zle i tak nie dobrze...
...na szczescie w okolicahc szklarskiej ciezko takie predkosci rozwinac.... ze wzgledu na ruch na drodze np. do jeleniej gory....

dobra to o której na parkingu??? spotykamy się na wylocie na wawę koło korony.

Wydaje mni sie że 5 rano bedzie dobrze .Jesli pojedziemy tak 90-110 to po 3-4 godzinach bedziemy na miejscu . To w koncu tylko 220 km. Tak pozatym też posiadam tylko 4 biegi i wtym roku po autostradzie 130 jechalem przeż dwie godzinki z pelnym obcożeniem i lada dala rade -moje auto to lubi Takie predkosci !!!!!!

WIEC O 5 RANO POD KORONĄ NA PARKINGU !!!!!!!!!!
RACZEJ NIE BEDZIE TLUMU I SIE ODNAJDZIEMY !!!!!

oki wyruszamy o 5 rano.

Niech sie nikt nie spużni bo równiutko o 5 wyruszamy .wiec proponję przyjechac troche wczesniej

Pozdroweienia ala wszystkich klubowiczów

dokładnie. kawy napijemy się po drodze.

Kowluk nie może jechać. Kto będzie jechał z wrocka?????

Panowie bardzo chętnie bym z wami pojechał, ale z przyczyn obiektywnych, jak to mawiano nie mogę tego uczynić i nie pozostaje mi nic innego, jak życzyć wam miłej zabawy.
P.S Mam nadzieje, że na następny zlot już pojadę 110tka.