NOWE ZDJĘCIA Z KOREII !!!

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco

JESTEM POD WRAŻENIEM!!...najbardziej to pracowitej dociekliwości Łukasza!! Extra!

Bosh... Łukasz, skad Ty bierzesz tyle tych zdjęć? W mailach Ci poprzysyłali? Modemowcy Cie zatłuką za te 6MB, które bedą musieli ściągnąć
Fajnie, że są w końcu inne zdjęcia tego wiśniowego Esperaka z pełnym ospojlerowaniem. W ogole jakie oni mają zajebiste przednie spojlery W środku oczywiście jak u dresiarzy..., ale pomysł na głośniki w drzwiach bardzo dobry, chociaz my tez cos takiego juz przerabialismy. Nie no... musze jeszcze raz obejrzec te zdjecia. Dobra robota Łukasz - nasz wywiadowco

A JA NIC NIE WIDZĘ OPRÓCZ "X"

Ja mam jedną konkluzję na temat tych zdjęć........... ta Koreanka jest brzydsza od tamtej poprzedniej ale rozumiem Łukasz.... starałeś się

a tak poważnie to podoba mi się Esperko nr. 2....

u mnie widać do 20

U mnie otwierają się wszystkie zdjęcia bez problemu !!!
Musicie kilka razy pootwierać ten post bo jest w nim aż 45 fotek i czasami Forum już nie ma siły ich otwierać...

Obaj z Synem jesteśmy zgodni, że the best jest ten wiśniowy potwór w pełnym osprzęcie.
Dzięki Łukasz za wspaniałe wrażenia - szkoda, że tylko wzrokowe .
pzdr. Jacek i Bartosz.

Brawo, za kolejne fotki

Może jakiś oficjalny tytuł reportera dla Łukasza ?

Narazie zobaczyłem 25.

U mnie tak jak u Krzysztofa, pomimo licznych prób tylko "X"
To chyba nie wina "słabości Forum" ?

Wreszcie zobaczyłęm wszystkie. 18 zdjęcie od dołu jest najlepsze, te alusy są piękne, tylko ciekawi mnie dlaczego co chwile ten sam samochód ma inne felgi, i chyba naklejkę na masce...

Zaczynają mi sie też pojawiać zdjęcia
Na razie 22 szt, ale i tak jest co ogladać. Podoba mi się ten granatowy ( z tyłu napis Men....), fajną na owiewkę na tylnej szybie i ładnie się prezentuje . Niektóre (wg mnie) są za bardzo "udziwnione", szczególnie spojlery. A zwróciliście uwagę na rozpórki ?
I jeszcze jedno, ja bym do zdjęcia wytarł olej z pokrywy zaworów

Teraz mam już wszystkie !
Ciekawe czy pobijemy na naszym Zlocie rekord liczebności ?
Koreańców naliczyłem 18 "sztuków", a ilu nas będzie ?

Piękna robota --brawo , brawo !!!! Łukasz aby tak dalej P.S.zrobiłeś mi problem bo pierwszy raz coś takiego [zakryte izolacją term.]widze co to jest?? fotki ekstra!!! ADAMWD

Cytat:
2003-03-16 16:35:58, ADAMWD pisze:
Piękna robota --brawo , brawo !!!! Łukasz aby tak dalej P.S.zrobiłeś mi problem bo pierwszy raz coś takiego [zakryte izolacją term.]widze co to jest?? fotki ekstra!!! ADAMWD

To oddzielony zapewne stożkowy filtr powietrza.

Z drugiej strony (przy akumulatorze) - chyba klima.. tego nie mam!
ADAMWD

Cytat:
2003-03-16 15:52:42, HenBas pisze:
Koreańców naliczyłem 18 "sztuków"

17, ostatni w lewym rzędzie to nie Espero.

Cytat:
2003-03-16 18:46:03, Anonymous pisze:
Cytat:
2003-03-16 15:52:42, HenBas pisze:
Koreańców naliczyłem 18 "sztuków"

17, ostatni w lewym rzędzie to nie Espero.

Racja, to Hyundai Accent

Mi to ostatnie wyglada na Elantre

No tak, w okularach też to teraz widzę !
Ale 18 "sztuków" na naszym Zlocie chyba zrobimy ?