Oszustwa na Allegro i w ogłoszeniach - wpisujcie

« Poprzedni | Następny »
Oszustwa - może to za mocne słowo ale to co dziś przeczytałam inaczej nazwać nie umiem. Wpisujcie co ciekawego wyszukaliście. Sami zobaczcie:

KLIK - ta corolla jest z 1993 roku?? Przecież ostatnie autka z tej serii zjechały z taśmy w 1992 roku to po pierwsze a po drugie emblemat Toyoty wszedł w 1990 roku - a ta ma napis. Na moje oko ten samochód jest najwcześniej z 1989 roku.

A druga sprawa to swojego DX'a wystawaiałm na Allegro 2 razy i to jest mój pierwszy tekst identyczny tylko skopiowany i zmieniony w danych: telefonie i e-mailu: KLIK

No i jeszcze rodzynek:TOJOTA KOROLA czyli nowa marka ale to wybaczam

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-06-13 08:09:53 ]

to może być data pierwszej rejestracjii. czasami auta stoją lub są sprowadzane do polski. wtedy jako rp podaje się datę pierwszej rejestracji

No dobrze ale to niech nie pisze w roku produkcji 1993

Moja jest z 1990 roku a datę pierwszej rej. ma w 1997 roku ale to przeciez nie napisze - "auto z 1997 roku".

Madziu są ludzie i ludziska

ten za to szczerze napisał

Ford Transit

-----------------
Wypożyczalnia kamperów Wrocław

FORD GOWNO WORT , ale zeby gosciu wypisywal takie rzeczy, przecie nikt go tera nie kupi

O rety masakra!

Piękna i szeroko docierająca forma antyreklamy!
Pomysł przedni!
A samochód i tak kupi handlarz, który usunie te piękne naisy idalej go sprzeda. A może jakiś miłośnik sie trafi..???

Po pierwsze nie podoba mi sie ten tuning a po drugie czy E8 były produkowane w 1989 roku :> KLIK

Madziu wyskakuje informacja ze aukcja została usunieta przez pracownika allegro

-----------------
Wypożyczalnia kamperów Wrocław

Cytat:
Madziu wyskakuje informacja ze aukcja została usunieta przez pracownika allegro

tak to dzięki mnie

nie lubię jak ktoś sprtzedaje na allegro i jeszcze pisze że dał ogłoszenia w innych mediach.

jestem wredny

Cytat:
2005-07-08 21:50:23, rogacek pisze:
tak to dzięki mnie nie lubię jak ktoś sprtzedaje na allegro i jeszcze pisze że dał ogłoszenia w innych mediach. jestem wredny

I dobrze zrobiłś. E8 nie były produkowane w 1989 roku - wtedy już były E9

Znowu >>KLIK<<
w 1989 były już E9.

To powinno wyjaśnić troszkę:

E8 Compact. Liftback, Sedan - V1983 - IV 1987 (niektóre źródła podają, że do V 1988 )

E9 Compact (hatchback), Liftback, Sedan - V 1987 - VII 1992 (niektóre źródła podają, że do VI 1993)
E9 Kombi - VIII 1987 - VII 1992
E9 Tercel 4x4 - II 1988 - VII 1922

To co jest podane w nawiasach wydaje mi się, że jest nie prawdziwe bo wynikałoby z tego, że produkcja E8 i E9 nakładałaby się.

Na 100 % E9 Lb do 1987 roku (to co w nawiaswch w to nie wierzę) a w 1987 wchodziły już E9 i tak samo było z E9 i E10 - E9 produkowali do 1992 roku i w tym samym wchodziły E10 i można kupić E10 z 1992 roku Więc E8 Lb nie moze być z 1989 roku - oszustwo.

Cytat:
2005-06-13 08:09:13, madzia_83 pisze:
Przecież ostatnie autka z tej serii zjechały z taśmy w 1992 roku to po pierwsze a po drugie emblemat Toyoty wszedł w 1990 roku - a ta ma napis.

często jest tak że auta są wyprodukowane w danym roku ale rok modelowy jest już nastęny tak jak np. moja Toyota która została wyprodukowana w 1991 roku ale do sprzedaży weszła już jako 92,
co do napisów to moja też ma napis a na bank nie jest sprzed 90 roku

E9 z 1995 r

Cytat:
2005-09-01 22:51:34, looqasch pisze:
E9 z 1995 r

tiaaaa... Jakoś nie wyglada zbyt zadbanie. Jedynie co się rzuca w oczy to auytomatyczna skrzynia. Nie widzę znaczka Toyoty ale napisu też nie widzę - może zdjęct... ogólnie uważam, że namieszane.

PS. Na tym zdjęciu jest napis - moze p[rzyklejony inny a może nie - jak z napisem to auto do 1989 roku.

[ wiadomość edytowana przez: madzia_83 dnia 2005-09-02 10:49:09 ]

Toyota Carisma?

reflektor do cariny mojej i Rogacka jednocześnie

jak wyzej tylko na tył

To tyle na dziś

« Poprzedni | Następny »