Nowa PABIEDA

« Poprzedni | Następny »

Car Putin będzie miał czym jeżdzić i się napewno nie będzie musiał w stydzić
Aczkolwiek coś w stylistyce podobne to fiatowskie już jeździ tylko chromu nie ma na sobie to i w oczy się nie rzuca, jakby co to ciekawe czy mam rację z tym podobieństwem?

niesamowite.Czyżby towarzysze radzieccy zapatrzyli się na zgniły kapitalistyczny zachód?A może projektanci to fani "Monster Garage"? W każdym razie auto ciekawe

Już widzę jak wykupujemy od niech licencję i koło historii zatacza swój krąg

Pięknie tylko, czemu przód nie pasuje do tyłu, wiem teraz taka kretyńska moda….

Piękny samochód, ale co z tego... to jakis prototyp i tak nie będą tego produkować.

Oj wydaje mi się, że aktualnie w Rosji jest duży popyta na takie samochody. Szczególnie w Moskwie. Dlatego jestem zdania, że to autko ma szanse na jakaś tam manufakturę, przynajmniej.

Fajne autko - podoba mi sie!
Moze sobie kuopie kiedys takie.

A powiedzcie mi klepia to juz? Czy to tylko koncept?

znając ruskich to pewnie projekt na za 10 lat.. podobnie jak z kaliną

No no przepraszam kaline już robią mam nawet na dysku zdjęcia z rozpoczęcia produkcji tego modelu, tylko nie wiem, czemu jeszcze jej nie sprzedają. A co do mojego wymarzonego ruskiego projektu to polecam zerknąć na pierwsza fotę w moim profilu. Z tego, co czytałem to maja zacząć produkcje w przyszłym roku.

to raczej koncept bez szans na wdrozenie.
gdzies tak z rok temu zachwycalismy sie taka fajna sportowa lada...

a taki opel pokazal koncepta, ludziom sie spodobal i wyszla tigra.

Cytat:
2005-05-30 14:17:29, mwarchalowski pisze:
Oj wydaje mi się, że aktualnie w Rosji jest duży popyta na takie samochody. Szczególnie w Moskwie. Dlatego jestem zdania, że to autko ma szanse na jakaś tam manufakturę, przynajmniej.

Raczej jest popyt na topowe wersje Mwercedesów, BMW, czy innych Audi i Volvo. Aut z dziesiątkami symulacji komputerowych, prawdziwych crash-testów, z przetestowanymi konstrukcjami przedprodukcyjnymi, solidnym serwisem w całej Europie w każdym większym mieście, etc.
Taka manufaktura nie ma wg mnie szans, a i kasy na wprowadzenie modelu do seryjnej produkcji zapewne niet.

To Autko tak ślicznie wygląda bo jest dopieszczone i żeby takie było trzeba by było ogromną kasę na nie wyłożyć, ja nie przeczę że wRosji nie brakuje milionerów i grupszych, ale te Auto nie ma żadnych szans wejścia do seryjnej produkcji z tym wyglądem i z tym co ma w założeniu mieć pod maską i innymi cudami elektryki i automatyki, to jest po prostu zabawka w ymyślona po to aby pokazać że Rosjanie mają swój potencjał i kapitał motoryzacyjny.

Kiedy zobaczyłem to zdjęcie powiedziałem jedno ... o ku@#$.

Najpiękniejszy samochód jaki widziałem w życiu. Tak powinny wyglądać wszystkie

Rzeczywiście, całkiem ciekawie wygląda jakoś tak znajomo....

Taaak... wyglądem zbliża się do wspaniałego Chryslera Crossfire, tylko jeszcze brakuje Pobiedzie szlifu:

Chryslerrrrrr

Wiesz co, patrząc na oba "tyły" to wolę już ten pabiedy - jakoś tak fajniej wygląda - jak kiedyś samochody...szkoda, że nie walneli fajniejszych feflektorów z przodu

Znając autorów/wykonawców tego auta to nie jest to koncept/prototyp tylko auto do jazdy. No i niestety raczej więcej sztuk nie będzie chyba, że ktoś się zainteresuje w co wątpię.
Mnie mimo wszystko bardziej podoba się przeróbka Wołgi V12 przez ową firmę rosyjską A-Level. Co tu dużo mówić... oba auta są przepiekne.

ta Wolge juz kiedys widzialem.
Wolga to w sumie przerobka (auto jest skrocone i poszerzone-silnik BMW V12) a Pobieda to calkiem nowy wyrob.
Ale co by nie mowic rosjanie potrafia-i niech sie Chrysler Crossfire schowa.
Respect

Rosjanie potrafią zrobić fajnie samochodziki
Chociażby wczoraj stała moja samarka i obok równolegle renault thalia, jak ten renault wygląda? Ja już bym chyba lepiej zaprojektował i to po kilku piwach

« Poprzedni | Następny »