Ogólnopolski zlot espero.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie może zorganizujemy coś takiego ? tak na wiosne,? może kwiecień ? Uwarzam że jeśli ma być na serio dużo ludzi to powinno się już o tym trąbić wynając jakieś miejsce, itp itd . co wy na to ?

A gdzie? Masz już jakieś upatrzone miejsce?
Nie wiem czy każdemu członkowi forum będzię się chciało/będzie mógł jechać przez pół Polski na zlot, więc nie liczył bym na nawet połowę członków, a zapewne było by ich duużo mniej.
Ja osobiście nic nie wiem, zobaczymy jak będzie na Cargo.

Pozdrawiam

Pomysł godny Admina !
Wiosna - tak, żeby już było ciepło i ciut zielono
Termin rozpoczęcia "apelu" też uważam za słuszny, żeby potem nikt nie powiedział, że dopiero co się dowiedział. Jestem za i nawet nie przeciw !

Za miejscem proponuje zeby kazdy sie rozejrzal i zeby bylonajlpeiej w centralnej Polsce, zeby kazdy mogl dojechac i nikt nie mowil ze jest daleko itp, a termin rozpoczecia apelu uwazam za jak najbardziej sluszny i nawet wybranie terminu uwazamze powinnismy ustalic tak ze 3 miesiace wczesniej zeby kazdy mogl sie calkowicie przygotowac bo jak bedzie mniej niz 15 esperakow uznam to za porazke calkowita tego pomyslu....

Do QLogic'a:

W minione lato gdy odbył się Zlot Espero w Rudnikach pod Częstochową, to z samej Warszawy pojechało 5 Esperaków, więc nie mów że się ludziom nie będzie chciało, bo napewno się będzie chciało jeszcze bardziej niż ostatnio (bo będą chcieli żeby ich fotki ukazały się na mojej stronie o zlotach)

WITAM WSZYSTKICH!! JESTEM TU NOWY ALE POWOLI SIE ZADAMAWIAM. UWAŻAM ŻE ZLOT NA WIOSNE DLA CAŁEJ NASZEJ POPULACIJ TO DOBRY POMYSŁ. REALIZUJMY GO!!!!

Ja jestem jak najbardziej za , gdzie wy tam i ja

Moze ponownie na party w Rdnikach ?
Kolejna edycja ma byc na wiosne

Pozdr
Jadzwin

Cytat:
2002-12-13 13:19:58, Anonymous pisze:
Moze ponownie na party w Rdnikach ?
Kolejna edycja ma byc na wiosne

Pozdr
Jadzwin

chetnie wybiorę się do Rudnik, ale musimy się bardziej zorganizować, pół roku temu miało być nas więcej, wynik był dobry ale parę osób odpadło. przydało by się zorganizować minimum 2, 3 drupy. Grupa Śląsk, Łódź i Warszawa. najwięcej członków jest chyba ze Śląska i z wawy.... to eXtra wygląda jak jedzie sznur takich samych samochodów. Co wy na to? Wybierzemy koordynującego każdej grupy i każda grupa ustali miejsce spotkania do wyjazdu, dla warszawy może historycznie Centrum Janki - GEANT.... Jestem jak najbardziej za

Pięknie qrde pięknie !!! Taka wizja "RUDNIKI-2003" też mi odpowiada
Może klubowicze ze śląska zbiorą się na parkingu M1 w Czeladzi ? Tam jest bardzo duży parking i nigdy nie jest całkowicie zapełniony, więc można się umówić na jakiejś oddalonej od sklepów części.
A koordynator ? Ktoś, kto już był w Rudnikach chyba się zgodzi na poprowadzenie kolumny Esperaków ?
Oczywiście są to tylko moje teoretyczne rozważania

He, he
ostatnie spotkanie grupy slaaskeij wlasnie odbylo sie na tym parkingu przed McDonaldem )

Pozdr
Jadzwin

Czy to oznacza, że mamy już koordynatora grupy południowej ?

hehe i oto mi chodziło, Panowie, dyskusja na ten temat sprawi że będzie większe zainteresowanie, a im wcześniejsza dyskusja tym więcej postów i informacji czyli genialnapromocja pomysłu

Pozdrawiam
Lasombra

Ok,
W sumie zlot espero w rudnikach byl zainicjaowany i organizowany przeze mnie wiec moge sie na wiosne zajac koordynacja grupy poludniowej...

Pozdr
Jadzwin

Grupa centum - proponuje trzy osoby na fukcję koordynatora - MaciekGT, Tomek M., Lasombra. Fotoreporter klubowy Łukasz Gajer alias Jeżyk , przydał by się jeszcze ktoś kto mógł by nagrać filmiki ze zlotu , które można by zamieścić na stronie. No i kto się zajmie dogadaniem z orgazinatorami Rudnik , by tym razem stworzyli klasę Espero.....

Pozdrawiam Diackon - The GreenPower

[ wiadomość edytowana przez: Krzysiek-Diackon dnia 2002-12-15 21:58:17 ]

Po ostatniej wtopie z ta klasa ja sie powtornie tego nie podejmuje ((((((

Pozdr
Jadzwin

Ja nie chce byc koordynatorem, bo po pierwsze do Rudnikow nigdy nie jechalem, po drugie bede strasznie zabiegany i nie bede mial na to czasu... sesja sie skonczy owszem ale ja potem mam dodatkowe egzaminy i kursy
wiec ja tylko jako uczestnik a nie koordynator

Jadźwin ty masz o tym jakieś pojęcie, a przecież nikt ci za złe nie miał i nie ma że wtedy był zgrzyt, zastanów się jeszcze.

Lasombra rozumiem cię - zostaje MaciekGT i Tomek M., ale wiesz Lasombra że obecność administratora/moderatora jest obowiązkowa choć byś musiał sesję odpuścić

Łatwo ci mowic, nie studiujesz tej parszywej informatyki !!! mnie juzn p. szlag trafia i chyba jednak zmienie kierunek... a pomyslec ze jestem humanista....

Jestem z zlotem ...ale ja nic nie organizuje od czego mamy moderatora