Relacja on line z poraju

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
pozdro z kempingu w poraju
na razie są:

rogacek
humel
mariusznia
góral + family
koliber + lepsza połowa
wergiliusz
stoki
marcinjo
andrzej kraków

i chyba zax własnie zajechał

poiwko , grill i jest zaj.....ćście

Bawcie sie dobrze!! Kurcze,bo jutro wsiade w samochod i do Was przyjade..

Wsiadaj Krycho !!! Ja za chwile ide do garazu po pare pierdolek na droge. Bylem chwile temu na myjni. Rano pobudka i do Poraju

Masz 100% rację, bo jak nie będziecie się dobrze bawić to w Lady i zrobimy tam porządek……………
DExTer

Matys? o ktorej jedziesz?

Mysle ze ruszymy o 9 , a Ty adas o ktorej planujesz?

Ja wlasnie wyjezdzam. Bede w Lodzi nad ranem - moze razem uderzymy? Bede dzwonił do Adasia.

Cytat:
2005-09-09 21:45:17, krycho pisze:
Bawcie sie dobrze!! Kurcze,bo jutro wsiade w samochod i do Was przyjade..

Ja też bym chciał być na zlocie, ale religia mi zabrania golenia jajec:] więc muszę siedzieć ku chwale Ojczyzny w stolycy.

Oni pewnie tam dobrze tankują a ja szykuje się spać. Żałuje, że nie zabrałem się z Rogackiem tak jak mi proponował, bo pewnie i tak się wiele nie nauczę przez te dwa dni, bo jakoś ostatnio nie mam weny… ach te kobiety….
Mike, zrobimy dla cienie wyjątek i pozwolimy ci zrobić przedziałek zamiast golić.
DEx

jajaj uuyz pociwczylem tankowanie ide spac.
LEszekmnie nie obudz za wczesnie, Matys - jadee ja kwypadnie - tak kolo 9-10 - siep otracsie zlapiemy.
Mam okeljony tyl, to poznasz ze to ja.zrestya zawsze jezdze wolno, to nie poznasz.z

trening!!

wiecie co...wstyd się przyznać,ale byłem tam u Was wczoraj i nie znalazłem Was... ok.23... nie wiem,spaliście czy jak? recepcja była pusta,bo wczoraj na tej sali,to jakaś imprezka była...ale to nic.i tak przyjechałem się tylko przywitać,bo dziś rano znów jestem w pracy :/ przyjadę ok.14,to się dopytam,co to wczoraj było

A dzwoniles do kogos?? Bo jesli chcesz to moge Ci podeslac nr telefonow do paru osob! Przeciez Oni gdzies tam musieli byc i watpie zeby o 23 spali!

dzwoniłem...rogacek miał włączoną pocztę...a tylko o nim wiedziałem,ze tam jest... nasłuchiwałem odgłosów imprezy,ale coś cienko się chyba bawili no nic,nie miałem tak daleko więc przynajmniej już wiem,gdzie to jest zaraz się urywam z pracy i tam grzeję

sms od Boba: "Mamy 2 samochody z Węgier, jedna na 2 weberach. No Zaxa wygląda rewelacyjnie. Co poza tym... Ośrodek spoko. Teraz zaczynamy ognisko. Nie mieliśmy żadnych prób."

Kurna ale wam zazdroszcze tez bym chciał na zlot ale mam egzaminy niedarady postaram sie na następny przybyc
aby mi tylko zjazd niewypadł
pozdrowienia dla wszystkich milej zabawy

Pozdrowcie wszystkich.
Ja wlasnie skonczylem kuc na dzis
Choc do podusi jeszcze poczytam ciosik pewnie.
Jutro mnie niestety nie bedzie-hlip.