Kompletny tuning...

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
allegro

niop nawet nieźle się prezentuje

a moim zdaniem wygląda tragicznie......

do mnie jakoś nie przemawia, ale stanowi alternatywę RS, dobrze jest mieć wybór ........

No całkiem nieźle

dla mnie to to lepiej do łódki pasuje niż do samochodu i z cena tez przesadzili

kompletna klapa. Wygląda jak sofa po tuningu, no ale to rzecz gustu jak komuś się podoba to proszę bardzo

A według mnie wygląda fajnie! Tak masywnie! Troszke mi Vectre przypomina...

dokładnie pomyślałem w pierwszym momencie o Oplu Vectra... i mnie się podoba - spojler tylko nie... ale ta cena, chyba z montażem

Mi się kompletnie nie widzi.

A ja powiem tak. Wreszcie widzę prawdziwy tunig. Bo czy tuningiem mozna nazwać założenie do zwykłego Essiego zderzaka od RS-a. Chyba nie bardzo, bo to tak jakby z Rs-a zdjąc reszte ospojlerowania i zostawić sam zderzak... i czy to będziee tunnig?

[ wiadomość edytowana przez: MasterCheat dnia 2005-06-16 11:42:39 ]

zalozysz zdezaki z allegro ok będzie tuning ale wg. mnie auto wygląda wieśniacko , poprostu brzydko i juz ...

[ wiadomość edytowana przez: noxx dnia 2005-06-16 15:53:40 ]

łeee jak wystrugane

Cytat:
2005-06-16 11:27:49, MasterCheat pisze:
A ja powiem tak. Wreszcie widzę prawdziwy tunig. Bo czy tuningiem mozna nazwać założenie do zwykłego Essiego zderzaka od RS-a. Chyba nie bardzo, bo to tak jakby z Rs-a zdjąc reszte ospojlerowania i zostawić sam zderzak... i czy to będziee tunnig? [ wiadomość edytowana przez: MasterCheat dnia 2005-06-16 11:42:39 ]

hehe jeżeli rozumiesz prawdziwy tuning przez dokładanie kosmicznych elementów z laminatu to nieźle.... ....ja np. pradziwy tuning rozumiem poprzez montowanie akcesoriów wysokiej jakości, produkowanych przez renomowane firmy......bo w tym wszystkim niechodzi o to żeby wyróżniać się za wszelką cenę......chodzi o to żeby auto wyglądało lepiej ale ze smakiem.....i jeżeli np. kupiłbyś ten komplecik i wystawił auto to skomentowania to ani przez myśl bym sobie tego nie skojarzył z prawdziwym tuningiem
.....tuning to kwestia indywidualna....jeden lubi wszystko co się świeci i wszechobecny laminat....ja lubię przeróbki delikatne, oparte na akcesoriach dobrej jakości......z laminatu to mam łódkę i mi wystarczy
100razy lepiej wygląda stylizowany na RS essik niż ubrany w taki laminatowy kicz.....tyle mojego

Cytat:
2005-06-16 18:52:16, micab pisze:
hehe jeżeli rozumiesz prawdziwy tuning przez dokładanie kosmicznych elementów z laminatu to nieźle.... ....ja np. pradziwy tuning rozumiem poprzez montowanie akcesoriów wysokiej jakości, produkowanych przez renomowane firmy......bo w tym wszystkim niechodzi o to żeby wyróżniać się za wszelką cenę......chodzi o to żeby auto wyglądało lepiej ale ze smakiem.....i jeżeli np. kupiłbyś ten komplecik i wystawił auto to skomentowania to ani przez myśl bym sobie tego nie skojarzył z prawdziwym tuningiem .....tuning to kwestia indywidualna....jeden lubi wszystko co się świeci i wszechobecny laminat....ja lubię przeróbki delikatne, oparte na akcesoriach dobrej jakości......z laminatu to mam łódkę i mi wystarczy 100razy lepiej wygląda stylizowany na RS essik niż ubrany w taki laminatowy kicz.....tyle mojego

.. HOWGH .....

... dla mnie obwieszenie samochodu FALBANKAMI to fcale nie TUNING ...... ja to bym prędzej nazwał: WIEŚNING .....

a mi najbardziej podobają się zderzaki/spoilery te z okrągłymi przeciwmgielnymi, zapomniałem firmy, Ty Micab wiesz Slawas je pokazywał na aparacie dla mnie wypasik mieć taki przód i tył, listwy boczne oczywiście RS

Ja powiem od siebie tylko to, że z elementami z laminatu jest problem jakościowy. Laminowane elementy powinny być grube z wielu warstw i najlepiej jakby jeszcze ileś czasu poleżały bo potrafia siadać i deformować się z czasem. Także wiele zależy tu od wykonawcy.
Także elementy z plastiku (teraz to chyba wszystko robią z tego ABS`u) są dużo lepsze jakościowo.

Druidek - czy chodzi ci o ten zderzak ?
ZDERZAK RS-line

Cytat:
2005-06-16 19:58:45, -OMEN- pisze:
Druidek - czy chodzi ci o ten zderzak ? ZDERZAK RS-line

oczywiście, że tak... chodziło mi o Zenderowskie RS line Dzięki Robert, nawet firme sobie przypomniałem gdy zobaczyłem zdjęcie no i dodatkowo utwierdziłem się zagladając w opis tego auta

Cytat:
2005-06-16 18:52:16, micab pisze:
hehe jeżeli rozumiesz prawdziwy tuning przez dokładanie kosmicznych elementów z laminatu to nieźle.... ....ja np. pradziwy tuning rozumiem poprzez montowanie akcesoriów wysokiej jakości, produkowanych przez renomowane firmy......bo w tym wszystkim niechodzi o to żeby wyróżniać się za wszelką cenę......chodzi o to żeby auto wyglądało lepiej ale ze smakiem.....i jeżeli np. kupiłbyś ten komplecik i wystawił auto to skomentowania to ani przez myśl bym sobie tego nie skojarzył z prawdziwym tuningiem .....tuning to kwestia indywidualna....jeden lubi wszystko co się świeci i wszechobecny laminat....ja lubię przeróbki delikatne, oparte na akcesoriach dobrej jakości......z laminatu to mam łódkę i mi wystarczy 100razy lepiej wygląda stylizowany na RS essik niż ubrany w taki laminatowy kicz.....tyle mojego

Przez tuning " wizualny" rozumien takie przerobienie samochodu, alby wyglądał niebanalnie, inaczej niez wszystkie i przez to zakładanie elementów od RS-a nie jest dla mnie tuningiem, a jedynie upodabnianiem do seryjnego RS-a.
Niebanlanie nie oznacza oczywiści "Choinki" wiadomo wszystko musi do siebie pasowac i być jakoś zharmonizowane. No i w tym przypadku chyba tak jest. Nie widze w tym aucie zadnych wodotrysków ani świecidełek, powiedział bym raczej że jest stonowane. A to że laminat to tylko kwestia materiału, na zewnątrz i tak tego nie widać.

Druidek to nie jest Zender. Ja mam zendera ale ten zderzak jest inny . To jest zderzak tuningowy samego forda jak mi kiedyś Micab tłumaczył. A pakiet nazywa się RS-line.

Tutaj jest zderzak tylny Zendera;

A tutaj zderzaki RSline:
tylni

tutaj słabo go widać więc zapodam ci inne zdjęcie:

No i przód

Powiem ci że te zderzaki też bardzo mi sie podobają
Sam już nie wiem który jest ładniejszy. W każdym razie te RS-line są napewno mniej oklepane.
Ale podobno temat jest bardzo ciężki do zdobycia.

A te spojlery progowe to chodzi ci właśnie takie jak na tym zielonym ? Takie niby skrzydełka ?
Bo mi się właśnie one podobają.

Acha dodam jeszcze, że to podobno nie są całe zderzaki tylko jakieś nakładki na te standardowe zderzaki.

[ wiadomość edytowana przez: -OMEN- dnia 2005-06-16 20:27:53 ]