Firmy tuningowe

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
poszukuje jakichs firm tuningowych zajmujacych sie Toyotkami...

znalazlem juz kilka, ale nigdzie nic nei ma do nowego Avensika...

pomóżcie...

a moze ktos zna firme tuningujaca yarisy???? )))

na pewno oni

http://www.veilside.co.jp/

zobacz tez ms-design, carzone... tyle wiem

tu jest wiecej linkow, do firm japonskich i amerykanskich

http://www.mkiv.com/tuners/index.html

[ wiadomość edytowana przez: czajen dnia 2003-08-17 14:49:28 ]

no tak ale troche trudno z takimi japonskimi i amerykanskimi tuningoac samochod, no chyba ze wysla ci cos bo pojechac do nich...

http://www.toyota-trd.com

elo nie wiem czy już to widzieliście ale jak chcecie to kliknijcie tutaj i podziwiajcie
mam nadzieję że się Wam spodoba...

piekne samochody....

ja chce w koncu zobaczyc co projektanci wymysla do mojej bryczki...

Czajen aleś ty w gorącej wodzie kąpany daj projektatntom trochę czasu niech to co wymysla będzie naprawde warte zachodu

Booster
Dla wszystkich chętnych do pooglądania "przeróbki" boostera - nowej Ave jeszcze nie ma

A to dalsze linki:
Carcept
Carzone
MS design
PostertSavage
[addsing]

[ wiadomość edytowana przez: gosiek dnia 2003-08-18 09:23:43 ]

moj kumpel projektuje bardzo ladne spoilerki, zderzaki itp...

zobaczcie na fure borassa. jest tam jedna fotka VT zrobionego na jego autku... mi sie bardoz podoba

czajen:
moj kumpel projektuje bardzo ladne spoilerki, zderzaki itp...
a moze projektuje spojlery do yarisa?jezeli tak to jak one wygladaja i jaka cena?

ale na projekcie niestety sie konczy...

zobacz sobie fotek 2 borass'a

on robi na kompie projekty, a potem jak bys chcial to jedizesz np na radzyminska i tak ci lepia taki model jaki chcesz... ceny sa od 400 do 1500 zl ( o ile dobrze pamietam...)

Możecie polecić mi jakiś dobry i w miarę niedrogi warsztat tuningowy??

a co chesz zrobic??

chodzi ci o ospoilerowania, czy bardziej mechanike??

tak jak pisalem wczesniej, na radzyminskiej jest dobry zaklad... tam zrobia kazdy spoiler, zdrezak i inne..

a jezeli chodzi o tuning mechaniczny, to slyszalem ze w piasecznie, kolo gokartow Imola jest warzsztat jakis, ale rozne opinie slyszalem o nim... jedni zachwyceni inni zawiedzieni...

Najlepiej samemu poszperać jeżeli chodzi o wizualną część bo moąn z kilku firm tuningowych złożyć ładny samochodzik

Najlepiej zaprojektować sobie samemu na komputerku spoilerki i uderzać do ludzi, którzy z żywicy epoksydowej zrobią wszytko.
Mój kumpel strzelił sobie do skody felicji wlot na masce taki jak ma subaru impreza i jak na razie się tarzyma (jurz 2 lata).
Koszty są jakbys kupował sobie spoilery renomowanych firm, ale jesteś za to oryginalny

Cytat:
2003-08-19 10:07:18, Kruchy pisze:
Możecie polecić mi jakiś dobry i w miarę niedrogi warsztat tuningowy??

No właśnie bo szkukam takiej firmy w Wawie bo musze progi do siebie założyć.

jak ktos nie potrafi robic spoilerkow, to mam kontakt.. osoba ktora pieknie robi... moze nawet za darmo zaprojektuje...

Cytat:
2003-08-20 12:50:57, czajen pisze:
jak ktos nie potrafi robic spoilerkow, to mam kontakt.. osoba ktora pieknie robi... moze nawet za darmo zaprojektuje...

za pifo

[ wiadomość edytowana przez: Kruchy dnia 2003-08-20 13:06:44 ]

juz o nim pisalem... popatrzcie sobie na forum virtual.tuning.pl koles sie nazywa IACoski.

jest tam bogiem...

wzorem nasladowania dla wszystkich....

Cytat:
2003-08-20 13:11:56, czajen pisze:
juz o nim pisalem... popatrzcie sobie na forum virtual.tuning.pl koles sie nazywa IACoski.

jest tam bogiem...

wzorem nasladowania dla wszystkich....

Wzorem naśladowania dla tuningowców chyba.