Poraj 2005

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Panowie poniewaz przez moje niedbalstwo i niezapłacenie składki straciłem ststus klubowicza no i nie mam dostepu do pewnych watków.Poniewaz zrobiłem kilka zjec ze zlotu no i nakreciłem kilka filmików potrzebuje informacji jak i komu to przekazac aby mozna było wykozystac to do relacji ze zlotu.A sprawy finansowe ureguluje w tym tygodniu bo mi troche głupio

pojdziemy do jasia a jasio wsiepa na ef te pa i bedzie egit

Ja juz dotarlem do domu... jakis czas temu, konkretnie wczoraj... po 23 - na szczescie niezawodni koledzy z Małopolski zglosili gdzie jestem, wiec chyba sie za bardzo nie zmartwiliscie
Ale do rzeczy - moja opinia o zlocie nie bedzie odkrywcza jesli napisze, ze bylo super. Jak widac zdecydowanej wiekszosci, o ile nie wszystkim, weekend w Poraju przypadl do gustu. Mnie rowniez, tym bardziej, ze zlot w pewien sposob byl dla mnie wyjatkowy - otoz bedac w klubie niemal 2 lata i biorac udzial w dwoch (no mozna powiedziec dwoch i pol ) zlotach, po raz pierwszy szczesliwie dotarlem na klubowa impreze swoja Ładą !!! Mam nadzieje, ze bnie ostatni raz - chyba sie przestraszyla tym razem, ze jesli nie dowiezie mnie do Poraja to nie ma dla niej juz miejsca w moim garazu
Koniec koncow dotarlem wszedzie gdzie chcialem - znow zobaczylem sympatycznych klubowiczow, poznalem kilka nowych osob, super odpoczalem Dzieki !

krzychuk.ty podeslij te materialy dla mnie, ja tam na zlocie nie bylem,ale relacjie ze zlotu zrobie "jak jasna ch*****a."

[ wiadomość edytowana przez: dcnt dnia 2005-09-12 23:36:21 ]
[ powód edycji: cenzura ]

Na jakiej podstawie chcesz robić relację z NASZEGO zlotu nie będąc nawet sympatykiem LKP ?

Chyba coś Ci się pomyliło
A może w Augustowie wichura i gałąź trafiła Cię w głowę ?

CHIO

Cytat:
2005-09-13 12:54:52, chio pisze:
Na jakiej podstawie chcesz robić relację z NASZEGO zlotu nie będąc nawet sympatykiem LKP ? Chyba coś Ci się pomyliło A może w Augustowie wichura i gałąź trafiła Cię w głowę ? CHIO

Chio, jesteś debeściak , jednym zdaniem położyłes temat

Cytat:
2005-09-13 12:54:52, chio pisze:
Na jakiej podstawie chcesz robić relację z NASZEGO zlotu nie będąc nawet sympatykiem LKP ? Chyba coś Ci się pomyliło A może w Augustowie wichura i gałąź trafiła Cię w głowę ? CHIO

pewnie ze wschodu za dużo Rasputina przyjechało,a co za dużo,to nie zdrowo

w aaaaaaaaaaugustowie pierwszy raaaaaz poznałem cieeeeee a na imie miałas własnie.....

oj woda z kanału nie słuzy oj nie słuzy....