Mój najlepszy Espero Virtual Tuning jaki w życiu zrobiłem

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Mój najlepszy Espero Virtual Tuning jaki w życiu zrobiłem

nie wiem stary co napisac...ale przesadziles...ja pasuje , nie ogladam wiecej twoich postow bo wpadam w kompleksy

peugeot 406 rulez hehe to byl komplement..czekam tylko na pasjonata ktory to urzeczywistni..

ZZZZZAAAAAA zatkało mnie
to jjjjeeeeee jjjeee jest Z A J E B I O Z A .!!!!!!!!!!!!!!!! kurde az spadłem z fotela...... łoł ale wrażenie .... no cóż jade do blacharzą zapytać czy da się to zrobić.....

Co do formy, kształtu i wykonania- BOMBA !
Łukasz, mam tylko pytanie - za co ten mandat za wycieraczką ?

Ładny. Szkoda, że nie czarny.

no to mamy espero na stronę główną!!!!! JEST SUPER

przód mi sie bardzo podoba i wyszedł łukaszowi bez zarzutów, ale cos z tym tylem jest nie tak. może to kwestia krzowo dopasowanego kołą ... nie wiem. nie za bardzo podoba mi sie owiewka na przedniej szybie i mysle sobie ze bordowe szyby tez nie za bardzo podpasowaly.
moje zdania jest taki jak napisalem, ale i jak jestem pelen uznznia dla autora. gratuluje lukasz !

yeti

Jest naprawdę łądny - gratulacje Łukasz.
jedyne uwagi:
nie podobają mi się owiewki na boczne szyby i owiewka (spojler ?) na tylnej szybie, a bordowe szyby wymienił bym na ciemne.

Łuksz naprawdę odwaliłeś kawał dobrej roboty.

przód to replika Calibry, ale ładny, owiewki na szybach bocznych, no niech będą, na tylniej szybie super, szyby ....lepiej jak by były matowe a nie błyszczące , ale oceniam na 5+ , Łukasz może byś stworzył całą galerię VIRTUAL TUNING

extra extra jak namierzą Łukasza z koncernu samochodowego to go nam zabiorą no chyba,że Lasombra da etat : -o Gdańs wita Was

Nie da się tego skomentować...
Słów brak.
Gratuluję.
Może następnym razem biały?
Pozdrawiam,

Cieszę się panowie że wam się podoba
...w końcu studiuję reklamę i potrafię "z niczego zrobić coś"
Dopiero się rozkręcam i z kolejnego projektu na projekt, prace wychodzą mi coraz lepiej...
Faktycznie dobrym pomysłem było by stworzenie dodatkowej galerii poświęconej Virtualowi...

Masz rację YETI co do tego tylnego koła - najwięcej czasu nad nim spędziłem - poprsotu nie mogłem znaleźć odpowiedniego zamiennika

SUPER!
...tylko spryskiwacze psują " tę piękną gładź maski "

NO NO, JEST NA CO POPATRZEĆ -----ALE PRZÓD TO CHYBA Z OPLA. UDAŁO CI SĘ TO MOJE UZNANIE.

popieram posmysl Krzyska....na strone glowna z nim ..a jak , kto bogatemu zbroni

No to ja zrobilem czarny...

Felgi zostawilem te co mial bo mi sie podobuja... Owiewka bleah i poszla w niepamiec

Kolor szybek... mi sie taki podoba ale zastanawialem sie nad czarnymi chociaz wtedy byloby troche za czarno