Legalizacja Gazu

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Witam

poszukuje firmy co legalizuje juz założoną instalacje gazową - sa wszystkie papiery do instalacji itp - interesuje mnie wawa i okolice - lub trasa miedzy koninem a warszawą.

POzdrawiam Tomek

diagnosta, chyba ze coś masz nie teges

Witam
wszystko mam teges instalacja ma papiery i co trzeba - chodzi mi o to zeby załozyc taniej u znajomego mechanika - ale on nie ma papierów na zakładanie gazu - wiec trzeba znac kogos kto podstepluje papiery zeby zglosic w wydziale komunikacji -
Istnieje jeszcze jedna mozliwosc - mianowicie pojechac z instalką w bagażniku do gazownika i u niego zalozyc - ale wtedy bedzie drozej .

Wiec ponawiam pytanie zna ktos takiego co moze samą legalizacje podstęplowac ??? na terenai wawki i okolic

POzdrawiam Tomek

ale za darmo to chyba nigdzie nie podbija wiec

ja mama w garazu instalke od poldka . butl aparownik wlew i te zaworki .. + papiery .. gazownik mi powiedział ze koszt montazu do 1,3i + legalizacja około 900 zł bo w poldku był sam gaznik. wiec si enie opłaca nówka kosztuje 1400 zł

Firma dormet z Bliżyna. Dają ogłoszenia na allegro. Szybo zrobili mi całą dokumentacje - faktura, homologacja, paszport do butli za 260zł!!! W Tarnowie nikt nie chciał się podjąć! Polecam a oto ich ogłoszenie:

Dokumentacja techniczna instalacji gazowej w zamontowanej w samochodzie, dla każdego samochodu wykonujemy ją oddzielnie, czas wykonania max 2 dni, wystawiamy faktury vat,cena kup teraz jest ceną brutto, homologujemy wszystkie samochody, , wszystkie dokonywane usługi i wydawane homologacje są
zgodne z prawem polskim. Jesteśmy warsztatem instalujacym gaz w
samochodach od 7 lat, wszystkie rzeczy które wykonujemy
posiadamy wyłącznie prawa autorskie sa bowiem one wynikiem
naszych doswiadczen, na wszystkie usługi wystawiamy faktury VAT,
mamy zezwolenie Instytutu Transportu Samochodowego do
wystawiania takiej homologacji na dowolny samochód, kazdy
samochód homologujemy oddzielnie a wiec nie kopiujemy
homologacji, wszystkie masze dokumenty sprawdzane są przez
policje i wydziały komunikacji, bierzemy pełna odpowiedzialnosc za wszystkie wystawione dokumenty,

wiecej info 606366671 lub GG 5061337

Dzieki wszystkim za info