A co powiecie na taki zderzaczek??

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
przyjme wszelkie komentarze, pozytywne jak i negatywne.

oczywiscie jest to tylko wersja robicza, weszelkie niedociagniecia bedą usunięte i zderzaczek juz niedługo powedruje na autko

w zasadzie czemu nie, jak dla mnie nawet elegancka sztuka

Moze fajnie się prezentować na aucie

Mi się podoba, powinien nieźle wyglądać

Fajny zakładaj na essine

No wiesz fryszard... Co tu dużo gadać. Robota pierwsza klasa, mnie osobiście bardzo sie podoba. Rozumiem, że w tych małych otworach będą soczewki?

oczywiscie soczewki juz siedza w garazu

No to maluj go szybko, zakładaj i fotki

A co zrobisz ze starym zderzaczkiem (tym co masz teraz załozony) ?? moze chcialbys go sprzedac ?

zderzak pierwsza klasa!! proponuje czarna siatke pod ciemny kolor essiego

mi rowniez sie podoba - dobra robota

Ja chyba tez sie nie wyroznie od reszty... PODOBA MI SIE!!! Fajna sprawa czekamy na fotki juz po zalozeniu Pozdrawiam

niewykluczone ze stary bedzie do sprzedania hmmm fotki po załozeniu?? poszukamy poszukamy ......sa z przymiarek

Wyglada zajefajnie!!Kolorek, soczewki i tylko smigac!!

zderzak całkiem ładny...puść auto trochę niżej z przodu, zmień progi na zendery,zdejmij te brewki !!! i popracuj nad grillem, pas naszybie trochę inny kolor mógłby mieć i będzie malina

gleba bedzie i dlatego robie zderzak, bo na tym co teraz mam miałbym za nisko, zendery włąsnie chciałem kupic ale wynikły pewne komplikacje ze strony sprzedajacego i narazie chya zostane przy tych co sa, brewki narazie zostana do czasu uzbierania kasy na bad look, co jest z grilem nie tak?? acha i podszybie co bys proponował?
BTW tył juz jest zglebiony, widac to na 2 pierwszysch fotkach.

[ wiadomość edytowana przez: fryszard dnia 2005-09-11 12:17:56 ]

Fryszard, ja na Twoim miejscu bym zrobił pas przeciwssłoneczny z czarnej folii, takiej do przyciemniania szyb (patrz zdjęcie w moim profilu), a grill z czarnej siatki. Ale to tylko moje drobne sugestie

hmmm, pasek zgodze sie bo ten fiolet tez mi nie lezy, w sumie miał byc inny ale taki mi przysłano, a co do grilla, nie wiem mnie jakos bardziej podoba sie kontrastujaca siatka, czyli jasne auto ciemna siatka ciemne auto jasna siatka, bo jakby była czarna to by tylko lampy były jasne z przodu i moim zdajniem by to wygladało nieciekawie, ale w sumie musze kupic i sprawdzic jak to bedzie wygladało, moze akurat mi sie spodoba?

Ja tylko wyraziłem swoje zdanie, zrobisz jak zechcesz A jakbyś chciał taką czarną siatkę kupić, to wal do mnie

hej !
A jak Wam podoba się ten zderzaczek ?
Dodam, że jest to nakładka na seryjny.
http://img379.imageshack.us/my.php?image=12xn.jpg