POSZUKIWANIA BIAŁYCH TARCZ.

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Proponuje by na ten wątek wpakować wszystkie wzory tarcz do Escorciaków.

To jak? Macie coś PANOWIE?

To przyda się wszystkim!

niestety nie doczytałem się:
-dzień dobry
-proszę
-panie też są (nawet w pierwszej kolejności)
-wyszukiwarka (temat maglowany, wpisz zegary, tarcze, budziki...)
-a po co Ci wszystkie tarcze do Escorciaków (byli tacy, co je później pchali na allegro)?
Trochę poszukaj, popatrz na inne posty, a jak będziesz Driverem, to dostęp do klubowego FTPa nieograniczony (jak dobrze kiedyś doczytałem)
Pozdrawiam

dokladnie tak jak pisze surec....

BUGZ, genialnie masz zrobione chromy na zegarach. Jak to sie robi??? Wiem gdzie kupic chromy (www.dido.win.pl)- pozostaje kwestia montazu

chromki produkuje (no przynajmniej sie dystrybucja zajmuje:>) kolega mss, zagadaj z nim jak ma to pewno sprzeda, jakosc gwarantowana a cena przystepna

juz sie kontaktuje - dzienx 100X

już jest inny wątek i nie widze potrzeby powielania

a może by tak...jak juz wielokrotnie proponowano - stworzyć dział download i umieścić tam tarcze nadsyłane przez nas - klubowiczy (również userów czy sympatyków)

????????????????????

????????????????????

dla Driverów takowy jest powtarzam

sinus... nie chce po raz kolejny czepiac sie podziału na driverów i userów...ale co szkodzi zrobic taki dział dla userów i sympatyków???
niech driverzy niczego tam nie wrzucaja jak nie chcą...ale dla innych klubowiczy byłoby to korzystne i ułatwiłoby wymianę informacji np. plików z tarczami, schematów...itp
a...tak co chwila pojawia się wątek: instrukcja...potrzebna, albo białe tarcze...
zreszta o tarcze sam kilkakrotnie prosiłem...i w końcu sam zrobiłem...
Pomyślcie o tym moderatorzy