Dylemat - Jaki grill do Cariny E

Sortuj wg daty:
rosnąco malejąco
Od pewnego czasu meczy mnie to jaki grill ma miec moja Carina, czy ten z przed liftingu czy po liftingu, wedlug mnie oba maja swoj urok ale nie wiem jaki wybrac. Moze wy mi pomozecie w podjeciu decyzji

A masz może zdjecia obu to się porówna i wybierze. KJeśli wybór będzie bardzo trudny zawsze mozna kupić oba i np. jeden tydzień sprzed liftingu a w następnym tygodniu zakładamy ten po liftingu

Po liftingu

Przed liftingiem

Zdjecia zapozyczylem z Galerii Klubowej, sa caly czas ogolnodostepne wiec chyba nikt nie bedzie mial nic przeciwko

[ wiadomość edytowana przez: CzapCzap dnia 2005-09-14 20:33:54 ]

Nie za bardzo je widać

Juz widac

Moim zdaniem taka jak masz teraz jest lepsza (ta z poziomym paskiem )

Ta druga jakby chciała eksponować znaczek na masce, ale musiałoby byc tam coś w rodzaju jaguara...

Pozdrawiam

Jak dla mnie wersja po lifcie jest ładniejsza Wydaje się być bardziej elegancka natomiast przed liftem jest monotonna.Znaczek ładniej wygląda na masce i dodaje klasy autu

No to narazie remis

Zobaczysz że bedzie jeszcze gorzej z podjęciem decyzji jak dojdzie więcej opinii

ja ci proponuje taka z odrobina chromu , wyglada bardziej na limuzynę wyzszej klasy

ewentualnie chromowana z modeli przed liftingiem

[ wiadomość edytowana przez: sterciu dnia 2005-09-14 22:06:40 ]

Fajna jest ta Twoja atrapa Sterciu, ale ja mam tylko dwie opcje wyboru . Aktualnie mam ta stara wersje atrapy w innym kolorze niz reszta samochodu i moge miec ta nowsza wersje atrapy. A ze w niedalekim czasie Cari idzie na malowanie zderzaka przedniego, to i mozna by przy okazji pomalowac grill, tylko ktory wybrac
Narazie nie zdradze, ktory do mnie bardziej przemawia, chce poznac opinie jeszcze innych furomowiczow.

ja miałem wczesniej tą atrapke z przed liftingu ale ta jakoś bardziej mi sie spodobała jak zobaczylem Cari z taką atrapką z chromem po liftingu , moja jest tez nie pomalowana jeszcze , jest w kolorze czerwonym na co nakleiłem czarna folię matową narazie , z daleka nawet nie iwdac róznicy ze jest czarana a nie w kolorze jak bede drzwi malował tylne bo mam przerysowane to atrapkę tez przyokazji

Cytat:
2005-09-14 22:36:15, sterciu pisze:
... moja jest tez nie pomalowana jeszcze , jest w kolorze czerwonym na co nakleiłem czarna folię matową narazie , z daleka nawet nie iwdac róznicy ze jest czarana a nie w kolorze jak bede drzwi malował tylne bo mam przerysowane to atrapkę tez przyokazji

potwierdzam, ze nie widac. Ja nie zauwazylem czarnej folii

kazdy chwali to co ma
moze takie rozwiazanie klapa sprzed liftingu - atrapa po = brewki.
mi tam sie podoba

Mi się bardziej podoba grill przed liftingiem

Cytat:
2005-09-15 15:14:26, madzia_83 pisze:
Mi się bardziej podoba grill przed liftingiem

Ha! No pewnie!

Podjalem decyzje, zostaje przy moim starym grilu

a może zrób grilla własnego
wywal caly srodek i wstaw siateczke
(polecam ten co mam ja -->przed liftem)

Cytat:
2005-09-15 21:58:36, rsuhy pisze:
a może zrób grilla własnego wywal caly srodek i wstaw siateczke (polecam ten co mam ja -->przed liftem)

Nic nie bede kombinowal, nie jestem tuningowcem, zostawie sobie grill z przed lifta i bedzie ok

Cytat:
2005-09-15 21:53:17, CzapCzap pisze:
Podjalem decyzje, zostaje przy moim starym grilu

Bardzo dobrze